خدمت خود را انتخاب کنید
وجود برخی بیماریها در بدن افراد، ممکن است تا سالها بدون علامت باشد. از این رو، همواره متخصصین انجام چکاپ کامل را در تمام سنین توصیه میکنند. اگر قصد دارید تا از وضعیت سلامتی خود آگاه شوید و از شر بیماریهای خاموش در امان باشید، انجام آزمایش چکاپ کامل زنان به شما توصیه میشود. همواره توجه داشته باشید که اکثر خانمها در معرض برخی بیماریها مانند، کم خونی هستند و از این رو، انجام چکاپ کامل زنان امری ضروری به حساب میآید. شما میتوانید با استفاده از خدمت آزمایش در منزل هومکا، چکاپ خود را در محیط امن و راحت خانه انجام دهید. همچنین اگر قصد دارید تا در ارتباط با انواع فاکتورهای مهم چکاپ کامل زنان آگاهی پیدا کنید، ادامه مطالب را از دست ندهید.
چکاپ کامل زنان شامل چه مواردی است؟
۱- تست پاپ و ویروس پاپیلومای انسانی (HPV)
زنان باید از سن 21 سالگی آزمایش پاپ را شروع کنند و این آزمایش باید حداقل هر سه سال یکبار تکرار شود. آزمایش همزمان HPV با پاپ باید از سن 30 سالگی شروع و حداقل هر پنج سال یکبار غربالگری مجدد انجام گردد.
۲- آزمایش بیماریهای مقاربتی (STD)
بیماریهای مقاربتی اغلب بدون علامت هستند، به این معنی که حتی بدون بروز علائم، احتمال انتقال آن به شریک زندگی و یا در صورت بارداری، به نوزاد وجود دارد. غربالگری سلامت جنسی باید یکی از اولویتهای مهم شما در برنامه سلامت باشد چراکه کنترل نشدن چنین مشکلاتی ممکن است به عوارض بسیار جدی بعدی منتهی شود.
۳- غربالگری دیابت
آزمایش چکاپ دیابت باید از سن 35 سالگی شروع شود و اگر هیچ فاکتور خطری برای ابتلا به دیابت ندارید، هر سه سال یکبار این آزمایش تکرار شود. در صورت داشتن عوامل خطر مانند سابقه خانوادگی، چاقی، فشار خون بالا یا سابقه بیماری قلبی، غربالگری باید بیشتر و در فواصل زمانی کمتر انجام گردد.
۴-ماموگرافی
توصیه فعلی پزشکان این است که اولین ماموگرافی برای زنان بدون سابقه خانوادگی از سن 40 سالگی شروع شود و پس از آن سالانه غربالگری ادامه پیدا کند. زنانی که به دلیل سابقه خانوادگی بیشتر در معرض سرطان پستان هستند باید به دفعات بیشتری آزمایش چکاپ را انجام دهند.
۵-بررسی پوست
از سن 18 سالگی به بعد باید هر فردی پوست خود را هر ماه از نظر خالهای مشکوک یا تغییرات رنگ آنها بررسی کند. این نکته برای افرادی که پوست روشن دارند یا دائماً در معرض نور خورشید هستند، اهمیت بیشتری دارد. معاینات سالانه و چکاپ روتین پوست توسط متخصص پوست، باید از سن 40 سالگی شروع شود.
۶-کولونوسکوپی
این آزمایش به پیدا کردن و حذف پولیپهای رودهای بدون علامت که میتوانند منجر به سرطان روده بزرگ شوند، کمک میکند. غربالگری کولورکتال باید از سن 45 سالگی شروع شود، اما اگر سابقه خانوادگی دارید، چکاپ و غربالگری به تشخیص پزشک از سن کمتر شروع میشود.
۷-تست کلسترول
برای زنان بدون عوامل خطر غربالگری کلسترول از سن 45 سالگی و برای کسانی که بیشتر در معرض خطر هستند از 20 سالگی آغاز میشود. از عوامل خطر کلسترول میتوان به دیابت، بیماری قلبی یا کلیوی و برخی مشکلات سلامتی دیگر اشاره کرد.
۸-غربالگری سرطان ریه
اگر در حال حاضر سیگار میکشید یا سابقه مصرف سیگار دارید، باید از سن 50 سالگی برای غربالگری سرطان ریه اقدام کنید.
۹-تست تراکم استخوان
هرچه استخوانهای شما متراکمتر باشند، احتمال شکستگی آنها کمتر است. اگر اندام لاغری دارید و یا از نظر جسمی و استخوانی در وضعیت نامطلوبی قرار دارید آزمایش تراکم استخوان را از 50 سالگی شروع کنید. در غیر این صورت، دستورالعمل کلی این است که از سن 65 سالگی آزمایش استخوان شروع گردد و حداقل هر سه سال یکبار نیز تکرار شود.
آزمایشات چکاپ کامل زنان در هومکا با پوشش تمام بیمهها
شما میتوانید چکاپ خود را تحت پوشش تمام بیمههای پایه و تکمیلی انجام دهید. برای استفاده از بیمه نیاز به دستور پزشک دارید به همین دلیل میتوانید از خدمت مشاوره و نسخهنویسی آنلاین هومکا استفاده کنید. مجموعه هومکا آزمایشات چکاپ کامل زنان را در بخشهای مختلفی مانند چکاپ کامل زنان بالای ۴۵ سال، آزمایش بارداری، آزمایش هورمونی زنان، آزمایش یائسگی و ... ارائه میدهد. در ابتدای همین صفحه با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید. برای هر بخش آزمایشات خاصی در نظر گرفته شده است.
لیست آزمایش های چکاپ کامل زنان شامل چه مواردی است؟
چرا چکاپ کامل زنان اهمیت دارد؟
آزمایشات چکاپ زنان مجموعهایی از آزمایش خون، هورمون و بیماریهای جنسی و مقاربتی است. برای برخی از آنها باید ناشتا باشید و در زمان خاصی نمونه بدهید. در ادامه لیست آزمایشات چکاپ زنان با توضیحی مختصر گردآوری شده است.
سایت Every Day Health نیز در رابطه با چکاپهای ضروری زنان میگوید:
۱۰ چکاپ سلامتی که زنان باید به طور مرتب انجام دهند عبارتند از:
- چکاپ فشار خون
- آزمایش کلسترول
- تست پاپ اسمیر
- ماموگرافی
- تست تراکم استخوان
- آزمایش قند خون
- آزمایش سرطان روده بزرگ
- شاخص توده بدن
- معاینه پوست
- معاینه دندان پزشکی
آزمایش چکاپ کامل خون شامل چیست؟
از این آزمایش تحت عنوان شمارش کامل خون (CBC) یاد میشود. در این آزمایش تعداد گلبولهای قرمز، سفید مورد شمارش قرار میگیرد. با انجام این آزمایش عفونت، کم خونی و خطر سرطان خون تشخیص داده میشود. این تست یازده فاکتور خونی را بررسی میکند آزمایش CBC در منزل یکی از خدمات آزمایشگاهی هومکا است. همچنین بهتر است بدانید که آزمایش هورمون زنانه را نیز میتوانید در کنار تستهای دیگر انجام دهید. در هر منطقه از تهران میتوانید با رزرو آزمایش CBC خدمات آزمایشگاهی را در منزل دریافت کنید. برای ثبت درخواست چکاپ زنان در منزل بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید.
آزمایشهای قند خون در چکاپ کامل زنان
FBS در آزمایش خون چیست؟
آزمایش FBS، همان تست قند خون ناشتا است. این آزمایش اطلاعات دقیقی از وضعیت گلوکز خون در اختیار شما قرار میدهد. متخصصان برای تشخیص دیابت این تست را تجویز میکنند.
Hb A1C در آزمایش خون به چه معناست؟
آزمایش Hb A1C، قند خون را در سه ماهه گذشته ارزیابی میکند. این تست معمولا برای افرادی تجویز میشود که مشکوک به دیابت (پره دیابت) هستند. برای انجام این تست نیازی نیست ناشتا باشید.
آزمایشات چربی خون در چکاپ زنان
Cholestrol در آزمایش خون یعنی چه؟
آزمایش Cholestrol به بررسی تمام چربیهای خون میپردازد. چربیهای خون شامل TG، LDL و HDL هستند. برای آزمایشات چربی خون لازم است به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت ناشتا باشید.
آزمایش تری گلیسیرید چیست؟
چربی در بدن به شکلهای مختلف وجود دارد که تری گلیسیرید یکی از آنها است. در برگه آزمایش خون این فاکتور با TG معرفی میشود. بالا بودن تری گلیسیرید خطر بروز حملههای قلبی را افزایش میدهد. برای این آزمایش لازم است به مدت ۸ تا۱۲ ساعت ناشتا باشید.
LDL در آزمایش خون چیست؟
LDL در آزمایش خون به معنای لیپوپروتئین با چگالی پایین است. تجمع بیش از حد این چربی زمینه برای بروز ناراحتی های قلبی و مغزی آماده میکند.
HDL در آزمایش خون چیست؟
در آزمایش HDL، سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا ارزیابی میشود. این چربی، همان چربی خوب بدن است که مانع از تجمع LDL در خون میشود.
آزمایشهای آنزیمهای کبدی در چکاپ کامل زنان
AST در آزمایش خون به چه معناست؟
AST همان Sgot در آزمایش خون است. از آن به عنوان یکی از مهمترین آنزیمهای کبدی یاد میشود. زمانی که کبد دچار التهاب میشود، سطح این آنزیم در بدن افزایش خواهد یافت.
ALT در آزمایش خون چیست؟
ALT یا sgpt درآزمایش خون، به بررسی یکی دیگر از آنزیمهای کبدی میپردازد. در حالت طبیعی، سطح آن در بدن پایین است. بیماریهای کبد باعث افزایش سطح آن میشوند.
آزمایش آلکالین فسفاتاز (ALP) چیست؟
ALP در آزمایش خون نیز مربوط به آنزیمهای کبدی است. با استفاده از نتایج این آزمایش بیماری کبد یا اختلالات استخوانی تشخیص داده میشوند.
آزمایش خون Total Bilirubin چیست؟
بیلیروبین به دلیل تجزیه هموگلوبین در بدن ایجاد میشود. بالا بودن سطح آن باعث بروز یرقان میشود. منظور از یرقان، همان زردی است. در این حالت پوست و سفیدی چشم، زرد میشوند. بیلی روبین اضافی معمولا از طریق ادرار دفع خواهد شد.
آشنایی با آزمایشهای کلیه در چکاپ کامل زنان
اوریک اسید در آزمایش خون چیست؟
آزمایش uric acid، سطح اسید اوریک در خون را بررسی میکند. سطح بالای آن میتواند نشاندهنده بیماریهایی مانند نقرس باشد. میزان آن در افرادی که تحت شیمی درمانی یا پرتو درمانی هستند، پایین است.
Creatinine در آزمایش خون چیست؟
کراتنین یکی دیگر از مواد زائد بدن است. بالا بودن سطح آن در آزمایش Creatinine، میتواند نشاندهنده بیماریهای کلیوی باشد.
BUN در آزمایش خون چیست؟
BUN در آزمایش خون، سطح نیتروژن اوره را بررسی میکند. این تست آسیب کبدی، انسداد مجاری ادراری، نارسایی احتقانی قلب یا خونریزی دستگاه گوارش نیز انجام میشود.
آزمایشات تیروئید و چکاپ کامل زنان
TSH در آزمایش خون چیست؟
TSH در آزمایش خون به معنای هورمون تحریک کننده تیروئید است. این هورمون توسط غده هیپوفیز مغز تولید شده و بر عملکرد هورمونهای تیروئید (T3 و T4) تاثیر دارد.
آزمایش T3:
در آزمایش T3، هورمون تری یدوتیرونین مورد بررسی قرار میگیرد. کمکاری یا پرکاری تیروئید با استفاده از نتایج این تست قابل تشخیص است.
آزمایش T4:
در آزمایش T4، سطح هورمون تیروکسین ارزیابی میشود. تیروکسین مانند تری یدوتیرونین یکی از مهمترین هورمونهای تیروئید است که در نقش مهمی در متابولیسم بدن دارد.
آزمایشات آهن در چکاپ زنان
آزمایش Fe
کمبود آهن میتواند منجر به آنمی یا همان کم خونی شوند. هموگلوبین پروتئینی است که وظیفه حمل اکسیژن به اندامهای مختلف بدن را دارد. برای این منظور، وجود آهن ضروری است. با کمبود آهن اکسیژن به اندازه کافی به بافت و ارگانهای مختلف بدن نخواهد رسید. اگر پزشک تشخیص دهد که شما مشکوک به کم خونی هستید، آزمایش آهن خون را برای شما تجویز خواهد کرد.
آزمایش فریتین
آزمایش Ferritin، ذخایر کل آهن را نشان میدهد. افزایش بیش ازاین ماده معدنی سلامت کبد و کلیه را تهدید خواهد کرد.
TIBC در آزمایش خون چیست؟
آزمایش TIBC، ازجمله آزمایشاتی است که در تشخیص فقر آهن مورد استفاده قرار میگیرد. در این تست عملکرد پروتئین ترانسفرین بررسی میشود. ترانسفرین، مسئول انتقال آهن در خون است.
انجام آزمایش هورمونهای جنسی در چکاپ کامل زنان
منظور از این آزمایش بررسی سطح هورمون تحریک کننده FSH، بررسی سطح استروژن، بررسی سطح پرولاکتین، هورمونهای موثر در عملکرد تخمدان و تیروئید است. هورمونهای زنانه از طریق غدد برون ریز و درون ریز در خون جریان یافته و در بدن پخش میشوند.
با انجام آزمایش هورمونی میتوان بیماریها و اختلالات هورمونی را تشخیص داد. شما میتوانید آزمایش هورمونی زنان را در منزل انجام دهید. این آزمایش در پیشگیری، درمان و تشخیص بسیاری از بیماریهای زنان موثر واقع میشود.
آزمایش FSH
از آزمایش FSH، برای ارزیابی باروری، سلامت اندامهای تولیدمثل (تخمدانها یا بیضهها) و عملکرد هیپوفیز استفاده میشود. منظور از FSH، هورمون محرک فولیکول و یا Follicle-stimulating Hormone است.
آزمایش LH
آزمایش LH، قاعدگی نامنظم، علت خونریزیهای شدید در سیکل عادت ماهانه و علل ناباروری را بررسی میکند.
آزمایش پرولاکتین
تتستن پرولاکتین نیز یکی از آزمایشات مهم در چکاپ کامل زنان به شمار میرود. پرولاکتین در بدن زنان باعث میشود تا چرخه قاعدگی منظم باشد. این هورمون بوسیله غده هیپوفیز در مغز ترشح میشود. سطح آن در بارداری افزایش یافته و منجر به ترشح شیر از پستانها میشود. به همین دلایل نیز پزشک در برخی موارد، انجام آزمایش پرولاکتین را توصیه میکند.
آزمایش AMH یا هورمون آنتی مولرین
آزمایش AMH، سطح ذخایر تخمدانها را اندازهگیری میکند.
آزمایشات هپاتیت در چکاپ زنان
آزمایش HAV
این آزمایش برای تشخیص هپاتیت A مورد استفاده قرار میگیرد. در طی آن آنتی بادی که علیه HAV در بدن ایجاد میشود، ارزیابی خواهند شد
آزمایش HBsAg
در این آزمایش، آنتی ژن سطحی هپاتیت ب(HBsAg)، اندازهگیری میشود.
آزمایش HCV
آزمایش HCV مربوط به تشخیص هپاتیت C است. این بیماری در مراحل پیشرفته میتواند منجر به سیروز کبدی شود.
آزمایشات چکاپ زنان؛ سلامت جنسی
آزمایش پاپ اسمیر در منزل
آزمایش پاپ اسمیر یکی از تستهایی است که تمام بانوان در دورههای مختلف زندگی خود به انجام آن ملزم میشوند. اگر شما در سنین پایین ازدواج کردید و رابطه جنسی داشتید. وارد دوره یائسگی شدید، قصد بارداری دارید، قبلا دچار سرطان دهانه رحم شدید و یا علائمی از این بیماری را در خود مشاهده میکنید، پزشک انجام آزمایش پاپ اسمیر را توصیه خواهد کرد.
البته شما میتوانید آزمایش پاپ اسمیر و نمونهبرداری را در منزل هم انجام دهید. با هومکا تماس بگیرید آزمایش پاپ اسمیر در منزل را رزرو نمایید و بدون خروج از منزل تست و نمونهگیری را در منزل انجام دهید.
تست بارداری در منزل
اگر علائم بارداری دارید و یا اینکه قصد بارداری دارید و از صحت بارداری و یا کاذب بودن علائم خود چندان اطمینان ندارید تست بارداری در منزل بهترین روش مطلع شدن از وضعیت بارداری است. شما میتوانید آزمایش بارداری را با استفاده از کیتهای تشخیصی و یا معاینه متخصص در منزل انجام دهید. در هر دو حالت هومکا میتواند ارائه دهنده خدمات تست بارداری در منزل به شما باشد.
آزمایشهای مقاربتی و جنسی زنان در منزل
بسیاری از بانوان در طول زندگی مشترک ممکن است بارها دچار عفونتها، قارچ و بیماریهای مقاربتی شوند. گاهی این بیماریهای از همسر به زن منتقل میشود و گاهی نیز بالعکس. بنابراین اگر علائمی از بیماریهای مقاربتی دارید لازم است که آزمایشهای مقاربتی و جنسی را انجام دهید.
میتوانید در منزل آزمایش مقاربتی و جنسی زنان را انجام دهید. انجام این آزمایش در تشخیص و درمان صحیح بیماریهای جنسی همچون هپاتیت،سوزاک، سفلیس، تبخال، کلامیدیا و زگیل تناسلی بسیار موثر خواهد بود. برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص چکاپ زنان در منزل بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید.
آزمایشهای مربوط به تشخیص سرطان سینه در چکاپ کامل زنان
سرطان سینه یکی از انواع شایع این بیماری در زنان است. در اغلب موارد خوش خیم است و با تشخیص بموقع میتوان آن را درمان کرد. شما میتوانید آزمایش سرطان سینه را در منزل نیز انجام دهید.
میتوانید خودتان اینکار را بکنید اما با استفاده از خدمات تشخیص سرطان سینه در منزل و معاینه و انجام تست توسط تکنسین این چکاپ قابل اعتمادتر خواهد بود. شما میتوانید تمام خدمات آزمایشگاهی و تست زنان را در منزل از هومکا بخواهید.
موارد تکمیلی لیست آزمایشهای چکاپ کامل زنان
آنالیز مدفوع S/E یعنی چه؟
آزمایش S/E وجود انگل و عفونت در دستگاه گوارش را تشخیص میهد.
آزمایش OB چه کاربردی دارد؟
آزمایش OB، مربوط به خون مخفی در مدفوع است. بسیاری از بیماریهای گوارشی منجر به خونریزی داخلی می شوند؛ اما ممکن است خون به طور واضح در مدفوع دیده نشود. پزشک با توجه به نشانهها و وضعیت سلامتی بیمار، انجام این تست را پیشنهاد خواهد کرد.
آزمایش U/C چیست؟
آزمایش U/C همان آزمایش کشت ادرار است. با استفاده از این تست عفونتهای ادراری تشخیص داده خواهند شد.
ESR در آزمایش خون چیست؟
آزمایش ESR میزان التهاب بدن را نشان میدهد. آیا بالا بودن ESR خطرناک است؟میتوان گفت که ESR بالا میتواند مربوط به عفونت، روماتیسم مفصلی، تب روماتیسمی، بیماری عروقی، بیماری التهابی روده، بیماری قلبی، بیماری کلیوی و سرطانهای خاص باشد. سطح پایین آن نیز میتواند بروز اختلالات خونی را نشان دهد.
CRP در آزمایش خون چیست؟
آزمایش CRP نیز میزان عفونت در بدن را مشخص میکند.
آزمایش ویتامین D
کمبود ویتامین دی میتواند زمینه را برای بروز ناراحتیهای قلبی فراهم کند. انوا مختلفی از این ویتامین وجود دارد که می توان گفت D3 از مهمترین آنهاست. کمبود این ویتامین میزان جذب کلسیم را کاهش خواهد داد. در این صورت احتمال بروز پوکی استخوان نیز وجود خواهد داشت.
آزمایش ویتامین B12
خستگی، زردی پوست، ضعف بینایی و عضلانی از علائم کمبود ویتامین B12 در بدن است. وجود آن برای عملکرد صحیح ساختار عصبی لازم است.
آزمایش فولیک اسید
آزمایش B9 همان آزمایش اسید فولیک است. .وجود
ویتامینهای خانواده B برای ساختار و عملکرد اعصاب محیطی لازم است.
آزمایش کلسیم
کلسیم به عنوان یکی از مهمترین مواد معدنی بدن بهشمار میرود. این ماده به استحکام استخوان و دندانها کمک میکند. به همین دلیل نیز انجام آزمایش کلسیم معمولا در کودکان ضروری است.
آزمایش فسفر
فسفر از دیگر مواد معدنی مهم بدن است که میتواند در کنار کلسیم به استحکام استخوانها کمک کند. بالا بودن سطح آن میتواند نشاندهنده بیماریهای کلیوی باشد. به همین دلیل نیز، آزمایش فسفر در کنار سایر آزمایشات برای بررسی عملکرد کلیهها انجام میشود. به همین دلیل این آزمایش نیز جزو آزمایشات چکاپ کامل زنان در نظر گرفته میشود که داراری اهمیت بسیار بالایی نیز است.
آزمایش سدیم
وجود سدیم برای عملکرد صحیح عصب و عضله مهم است. از آن به عنوان یکی از مهمترین الکترولیتهای بدن یاد میشود. بالا بودن سطح آن در بدن میتواند منجر به فشار خون بالا شود. در این صورت احتمال بروز ناراحتیهای قلبی و بیماریهای کلیوی وجود دارد. به همین دلیل نیز در برخی از موارد، انجام آزمایش سدیم توسط پزشک تجویز میشود.
آزمایش پتاسیم
پتاسیم نیز نوعی الکترولیت است که به کنترل فعالیت عضلات و اعصاب و حفظ سطح مایعات کمک میکنند.
آزمایش LDH
آزمایش LDH یا لاکتات دهیدروژناز برای تشخیص اختلالات ریوی، کبدی، کم خونی (آنمی) و عضلانی تجویز میشود.
آزمایش CPK
آزمایش کراتین فسفوکیناز یا (CPK)، به بررسی سطح آنزیمی به همین نام در بدن میپردازد. با آسیب بافتهای عضلات اسکلتی، مغزی و میوکارد (ماهیچه قلبی)، مقدار و غلظت CPK در بدن بالا میرود.
آزمایش PT
آزمایش PT همان آزمایش زمان پروترومبین (PT) است. از این آزمایش تشخیص اختلالات خونریزی یا اختلال لخته شدن بیش از حد در بدن، استفاده میشود.
آزمایش PTT
آزمایش PTT، یکی از فاکتورهای انعقادی خون را بررسی میکند. این فاکتورها از پروتئین بوده و وجود آنها برای انعقاد خون لازم است.
آیا همه خانمها به چکاپ کامل زنان نیاز دارند؟
اگر دوباره این سوال را بخوانید، حتما فکر می کنید که شما جزو این دسته از افراد نیستید؛ ولی باید بدانید تمام افراد باید معاینهها و چکاپهای دورهای را انجام دهند. چکاب بدن زنان با بدن مردان متفاوت است زیرا بیماریهای هر کدام با دیگری فرق دارد.
اینکه باید کدام آزمایش را در چه زمانی انجام دهید، با توجه به سن افراد و سابقه بیماری زنان، متفاوت است. در این قسمت می خواهیم برای شما بیان کنیم که چه نشانههایی را باید جدی بگیرید:
✔ خارشهای مکرر پوستی
✔ تغییر رنگ در خالها
✔ رویش موهای ضخیم در چانه و صورت
✔ خستگیهای مفرط
✔ افزایش یا کاهش وزن ناگهانی
✔ لکههای خونی در چشم
✔ تکرر در ادرار
✔ ترمیم نشدن زخمها و...
اگر بخواهیم بیشتر بررسی کنیم، این لیست بسیار بلند بالا خواهد بود؛ به عبارت دیگر علائم بیشتری را میشود در این صف جای داد؛ اما اکنون به همین چند نمونه اکتفا می کنیم. با ذکر علائم گفته شده نیازی نیست که نگران شوید. فقط بهتر از از این به بعد بیشتر به چکاپ زنان توجه نمایید. خدمت چکاپ زنان در منزل هومکا میتواند راهحل خوبی برای این موضوع باشد. در ادامه این متن توضیح مختصری از هر نشانه میدهیم.
برای ثبت رایگان درخواست می توانید با هومکا تماس بگیرید.
خارش های مکرر پوستی
اگر اغلب اوقات احساس خارش در سطح پوست خود میکنید به طوری که باعث از رفتن تمرکز شما میشود،ممکن است نشانهای از یک بیماری خاص باشد که نباید از آن غفلت کنید. با داشتن این نشانه بهتر است هرچه سریعتر به علتیابی بپردازید.
تغییر رنگ در خال ها
نشانهای که اغلب کمتر به آن توجه میشود، تغییر رنگ خالها در بدن است. بعضی از این نشانهها مانند تغییر رنگ خالها نه تنها در بدن زنان مهم بوده؛ بلکه در بدن مردان هم یک علامت به حساب می آید که باید به پزشک اطلاع داد.
رویش موهای ضخیم در چانه و صورت
رویش موهای زاید در صورت زنان بیشتر از بقیه موارد به چشم میآید؛ زیرا صورت بانوان به خاطر داشتن هورمونهای زنانه اغلب عاری از موست؛ به همین دلیل نیز باید در این امر به شدت پیگیری کرد و به منشاء آن پی برد. رشد موهای ضخیم دلایل زیادی دارد که حتما باید ریشه یابی شود.
افزایش یا کاهش وزن ناگهانی
یکی از موارد چکاپ زنان در منزل زیر نظر گرفتن سن آنهاست. باید در مدتهای مشخص وزن خود را در نظر داشته باشید که متوجه تغییرات ناگهانی آن بشوید و علت یابی کنید.
لکه های خونی در چشم
لکه های خونی که در چشمها ظاهر میشوند یکی از علائم جدی پدید آمدن نوعی بیماری در بدن هستند که باید سریعتر بررسی، علت یابی و برای درمان آن اقدامات لازم انجام شود.
تکرر در ادرار
تکرر در ادرار از جمله نشانههایی است که زنان زود متوجه آن می شوند. چنانچه در مدت زمان طولانی این اتفاق روی داد، باید ریشه یابی شود. معمولا کودکان و افراد مسن بیشتر با این نشانهها درگیر هستند که به عوامل گوناگونی بستگی دارد.
ترمیم نشدن زخم ها
ترمیم نشدن یا دیر ترمیم شدن زخم در بدن نشانه مهمی از یک بیماری محسوب می شود که باید آن را جدی گرفت.
لازم به ذکر است نشانههایی که در این گفتار بیان شد، فقط بخشی از علائمی است که بدن در شرایط خاص نشان میدهد. برای درمان آنها بهترین گزینه این است که به صورت دورهای چکاپ زنان در منزل صورت گیرد. علت این امر این است که زنان برخی از این علائم را در بدن جدی نمیگیرند یا به علت بیماریهای خاموشی که وجود دارد، متوجه آن نمیشوند.
هزینه چکاپ زنان در منزل چقدر است؟
تعرفه چکاپ زنان در منزل با توجه به تعدد انواع تست متغیر است. چنانچه چکاپ همراه با تشخیص پزشکی و تفسیر آزمایش و معاینات باشد هزینهها تغییر میکند. با این وجود میتوانید با اپراتور مرکز هومکا در ارتباط باشید و بصورت بروز تعرفه چکاپ زنان در منزل را سوال کنید.
مناطق تحت پوشش چکاپ زنان در منزل هومکا
یکی از اهداف گروه بزرگ خدمات درمانی و تشخیصی هومکا ارتقای سلامت و سرعت بخشی در خدمات رسانی آزمایشگاهی و درمانی به کاربران است. در حال حاضر، خدمات این مجموعه به کلیه ساکنین استان تهران، کرج وحومه و شهر مشهد ارائه میشود. همچنین شما میتوانید از خدمات چکاپ کامل مردان، خانمها و سایر آزمایشات خون و ادرار در منزل هومکا نیز بهرهمند شوید.
آیا برای چکاپ کامل زنان باید به متخصص مراجعه کرد؟
چکاپ کامل زنان فرصتی طلایی برای پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان به موقع بیماریهای مختلف در بانوان است. تشخیص زودهنگام بیماریهایی مانند سرطان دهانه رحم، سرطان تخمدان، عفونتهای واژینال و بیماریهای مقاربتی از جمله مزایای چکاپ کامل زنان است. با وجود این فواید، متاسفانه شاهد آن هستیم که بسیاری از خانمها از انجام چکاپ کامل خودداری میکنند. این موضوع ممکن است ناشی از عدم آگاهی، ترس از معاینات پزشکی و یا حتی شرم و حیا باشد. به همین دلیل، خدمات آزمایش در منزل هومکا میتواند راهحل مناسبی برای این مشکلات باشد.
هومکا با ارائه خدمات آزمایش در منزل، امکان چکاپ کامل زنان را در محیط امن و راحت منزل فراهم کرده است. در این روش، کادر متخصص از هومکا به خانه شما مراجعه کرده و نمونهگیری لازم برای آزمایش را انجام میدهند. این خدمات در کلان شهرهای کشور از جمله تهران و کرج در دسترس است. استفاده از خدمات آزمایش در منزل هومکا، نه تنها به سهولت انجام چکاپ کامل زنان کمک میکند، بلکه میتواند نقش مهمی در ارتقای سلامت بانوان و جامعه ایفا کند.
جدول زمانبندی چکاپ کامل زنان
جدول زمانبندی چکاپ کامل زنان یک راهنمای کلی است و بسته به سابقه سلامتی، شرایط جسمانی و صلاحدید پزشک قابل تغییر است. برای تعیین برنامه چکاپ کامل خود، حتماً با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.
سن | معاینات و آزمایشات | توضیحات |
21 تا 29 سالگی | معاینه لگن- پاپ اسمیر- آزمایشهای مقاربتی | معاینه لگن هر 1 تا 3 سال- پاپ اسمیر هر 3 سال یکبار- تستهای غربالگری STD بسته به عوامل خطر باید به طور منظم انجام شود. |
30 تا 39 سالگی | معاینه لگن - پاپ اسمیر- ماموگرافی- آزمایشهای مقاربتی | معاینه لگن هر 1 تا 3 سال- پاپ اسمیر هر 3 سال یکبار- ماموگرافی هر 1 تا 2 سال – تستهای غربالگری STD نیز بستگی به عوامل خطر دارد. |
40 تا 49 سالگی | معاینه لگن - پاپ اسمیر- ماموگرافی- آزمایشهای مقاربتی | معاینه لگن هر 1 تا 3 سال- پاپ اسمیر هر 3 سال یکبار- ماموگرافی باید هر سال انجام شود. کولونوسکوپی باید هر 10 سال انجام شود. - تست های غربالگری STD بسته به عوامل خطر باید به طور منظم انجام شود. |
50 تا 59 سالگی | معاینه لگن - ماموگرافی- کولونوسکوپی- آزمایشهای STD | معاینه لگن هر 1 تا 3 سال- ماموگرافی هر 1 تا 2 سال- کولونوسکوپی هر 10 سال- تستهای غربالگری STD بسته به عوامل خطر باید به طور منظم انجام شود. |
60 سال به بالا | معاینه لگن- ماموگرافی- کولونوسکوپی- تستهای STD | معاینه لگن هر 1 تا 3 سال- ماموگرافی باید هر 1 تا 2 سال انجام شود- کولونوسکوپی هر 10 سال لازم است- تست های غربالگری STD بستگی به عوامل خطر دارد. |
چکاپ کامل زنان در منزل با هومکا
اگر قصد انجام چکاپ کامل زنان را دارید، به راحتی میتوانید تا بدون صرف زمان اضافی برای خارج شدن از منزل، آزمایشگاه را به منزل بیاورید. مجموعه هومکا با همکاری مدرنترین و مجهزترین آزمایشگاهها خدمات آزمایشگاهی با کیفیت بسیار بالایی را به شما ارائه میدهد. همچنین، بهتر است بدانید که کلیه خدمات آزمایش در منزل هومکا زیر نظر بیمه پایه و تکمیلی است.
برای انجام خدمات آزمایش در منزل، میتوانید با شماره ۰۲۱۶۷۳۷۱ تماس بگیرید یا با کلیک بر روی بنر زیر، درخواست آزمایش خود را ثبت کنید. در اینصورت، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت و هماهنگیهای لازم جهت انجام آزمایش صورت میگیرد. بهتر است بدانید که جواب آزمایش شما نیز با بررسی بهترین متخصصان، در کوتاهترین زمان به دستتان خواهد رسید.