چکاپ سالمندان در منزل
چکاپ سالمندان در منزل
خانه
خدمات
چکاپ سالمندان در منزل

چکاپ سالمندان در منزل

ثبت رایگان درخواست

خدمت خود را انتخاب کنید

همه‌ی خدمات آزمایشگاهی، تحت پوشش بیمه پایه و تکمیلی قابل انجام است.
چکاپ سالمندان (بانوان)
چکاپ سالمندان (آقایان)

فرآیند ثبت درخواست

registeration-step-1 circle-icon
1
ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
registeration-step-2 circle-icon
2
کارشناسان هومکا با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی، درخواست شما نهایی می‌شود.
registeration-step-3 circle-icon
3
نیروی متخصص به محل شما اعزام شده و نمونه‌گیری را انجام می‌دهد.
registeration-step-4 circle-icon
4
نتیجه آزمایش مطابق با بازه اعلام شده، در پنل کاربری شما قرار می‌گیرد.
1
registeration-step-1 circle-icon
فرم رو کامل می‌کنی و روی ثبت درخواست کلیک می‌کنی.
2
registeration-step-2 circle-icon
کارشناسان ما باهات تماس میگیرن و درخواست رو نهایی میکنن
3
registeration-step-3 circle-icon
پرستار ما میاد و در منزل یا محل کارت، نمونه‌گیری رو انجام میده.
4
registeration-step-4 circle-icon
بعد از زمان انتخابی خودت، نتیجه آزمایشت رو میتونی به راحتی از طریق صفحه پروفایلت ببینی.
برای آینده‌ای سالم‌تر!
حتما شما هم درباره‌ی اهمیت چکاپ‌های دوره‌ای شنیده‌اید و تکرار کردنش شاید توضیح اضافات باشد. در این مقاله به طور اختصاصی به توضیح چکاپ سالمندان و خدمات هومکا در این زمینه می‌پردازیم.

در افراد مسن احتمال بروز بیماری‌ها بیشتر از افراد جوان‌ است؛ زیرا سیستم ایمنی بدن به مرور ضعیف می‌شود. از این جهت آزمایش چکاپ اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند که در این مقاله به آن می پردازیم.
 چکاپ دوره‌ای سالمندان در منزل، هم برای افرادی است که بیماری زمینه‌ای یا ارثی دارند و هم مربوط به سالمندان عزیزی است که کاملا سالم هستند. در صورت که مراجعه به آزمایشگاه برای سالمندان عزیز دشوار است، به منظور راحتی بیشتر می‌توانید از خدمت آزمایش در منزل هومکا استفاده کنید. همچنین شما می توانید چکاپ‌ها را تحت پوشش بیمه پایه و تکمیلی انجام دهید. در این مقاله از هومکا به معرفی آزمایشات عمومی و تخصصی چکاپ سالمندان پرداخته شده است. 

چکاپ سالمندان

 

چکاپ‌ سالمندان شامل چه مواردی است؟

سالمندان از سنین ۵۰ به بالا نیاز به مراقبت بیشتری دارند، چراکه بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های حاد و مزمن هستند. در چکاپ سالمندان، آزمایشات زیر می‌توانند وجود داشته باشند: 

  • چکاپ چربی خون و فشارخون.
  • چکاپ و تست کم خونی.
  • چکاپ اورولوژیست.
  • چکاپ روماتولوژیست.
  • تست بینایی.
  • تست گوش و حلق و بینی.
  • تست دیابت.
  • چکاپ سلامت قلب و عروق.
  • چکاپ سلامت دهان و دندان.
  • بررسی ESR در آزمایش خون: آیا ESR بالا خطرناک است؟ برای اینکه به این سوال پاسخ دهید، این مقاله از هومکا را مطالعه کنید.

در رابطه با مزایای انجام چکاپ سالمندان به طور مرتب سایت Web MD این‌گونه نوشته است:

از مزایای انجام چکاپ سالمندان به طور مرتب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید متوجه آن خواهید شد و برای پیشگیری اقدام می‌کنید. 
  • مشکلات سلامتی و بیماری خود را سریع متوجه می‌شوید.
  • کنترل بیشتری بر شرایط مزمن خود بدست می‌آورید.
  • وضعیت سلامتی خود را به طور مرتب زیر نظر خواهید داشت.
  • پزشک را به طور مرتب از فاکتور‌های سلامتی شما  آگاه خواهد شد.

برای آشنایی دقیق‌تر و جزئی‌تر آزمایشات مورد نیاز برای دوران سالمندی، توجه شما را به فاکتورهای آزمایشی چکاپ سالمندان در منزل مجموعه‌ی هومکا، جلب می‌نماییم. این آزمایشات برای سالمندان آقا و خانم، به سه دسته تقسیم شده‌اند:

برای برخورداری از خدمات آزمایش در منزل هومکا می‌توانید بر روی دکمه زیر کلیک کنید. 

آزمایش در منزل

لیست آزمایش های چکاپ کامل سالمندان

پکیج سالمند آقا

نام پکیج فاکتورهای آزمایشی
پایه (آقایان)  شمارش سلول‌های خون و تست کم خونی (CBC)- سدیمانتاسیون گلبول‌های قرمز خون (ESR)قند ناشتا (FBS)- آزمایش chol- آزمایش TG- آزمایش HDL- آزمایش LDL- آزمایش Urea- کراتینین (Crt)- آزمایش Pآزمایش اسید اوریک (Uric Acid)- آنزیم‌های کبدی SGOT، SGPT، ALP- آزمایش کلسیم، آزمایش سدیم (Na)- پتاسیم (K)، آزمایش U/A،‌ آزمایش بیلی‌روبین (Bili T,D)- پروستات (PSA)    
رایج (آقایان) آزمایشات پکیج پایه+ سطح هورمون تیروئید (TSH)تیتر پروتئین فاز حاد (CRP)- ویتامین دی (Vit D3)- آهن (Fe)کشت مدفوع (SE)- خون مخفی در نمونه مدفوع (OB)زمان پروترومبین (PT)- زمان ایجاد لخته در خون (PTT)- هموگلوبین ای‌وان‌سی (HbA1C)کلسیم (Ca)فریتین (Ferritin)تری یدوتیرونین (T3)تیروکسین (T4)ظرفیت اتصال آهن (TIBC)
کامل (آقایان) آزمایشات پکیج پایه+ ویتامین بی۱۲ (Vit B12) - آزمایش CPK، آزمایش فولات،‌ کشت ادرار (U/C)- آنتی بادی‌های هپاتیت (HBsAG, HBsAB)
پایه (بانوان) شمارش سلول‌های خون و تست کم خونی (CBC)- سدیمانتاسیون گلبول‌های قرمز خون (ESR)قند ناشتا (FBS)- آزمایش chol- آزمایش tg- آزمایش HDLآزمایش ldl- آزمایش urea- کراتینین (Crt)- آزمایش Pآزمایش اسید (Uric Acid)- آنزیم‌های کبدی SGOT، SGPT، ALP- آزمایش کلسیم، آزمایش سدیم (Na)- پتاسیم (K)- آزمایش U/A- آزمایش بیلی‌روبین.
رایج (بانوان) پکیج پایه+ انجام و تفسیر آزمایش TSHتیتر پروتئین فاز حاد (CRP)- ویتامین دی (Vit D3)- آهن (Fe)کشت مدفوع (SE)- خون مخفی در نمونه مدفوع (OB)- زمان پروترومبین (PT)- زمان ایجاد لخته در خون (PTT)- هموگلوبین ای‌وان‌سی (HbA1C)کلسیم (Ca)فریتین (Ferritin)تری یدوتیرونین (T3)تیروکسین (T4)ظرفیت اتصال آهن (TIBC)
کامل (بانوان) آزمایشات پکیج رایج+ ویتامین بی۱۲ (Vit B12) - آزمایش CPK- آزمایش فولاتکشت ادرار (U/C)- آنتی بادی‌های هپاتیت (HBsAG, HBsAB)

آزمایشات تخصصی در چکاپ زنان سالمند

آزمایش ماموگرافی

 چکاپ سلامت سینه به منظور پیشگیری از سرطان پستان یکی از امور مهم سلامت در هر کشوری به حساب می‌آید. به علت آمار بالای ابتلا به سرطان پستان، تمامی کشورهای دنیا در این مورد دستورالعمل‌های مشخصی برای دور نگه داشتن زنان از سرطان پستان دارند. شیوع این سرطان با افزایش سن بیشتر می‌شود. طبق توصیه انجمن سرطان آمریکا زنان ۴۵ سال به بالا بایستی سالانه توسط پزشک معاینه شوند تا هر گونه بروز سلول‌های سرطانی در ابتدای بیماری تشخیص داده شود. اگر به دلیل داشتن سابقه خانوادگی سرطان پستان، ریسک ابتلای فرد بالا باشد پزشک ممکن است به صورت سالانه تست ماموگرافی را توصیه کند.

تست پاپ اسمیر

 برای بسیاری از زنان بالای ۶۵ سال لازم است که به صورت سالانه تست پاپ اسمیر و معاینات واژینال انجام گردد. در این تست هرگونه رشد غیرنرمال و سرطانی سلول‌های واژینال و دهانه رحم تشخیص داده می‌شود. در کنار تست پاپ اسمیر، معاینه لگنی نیز به منظور پیشگیری از بروز ناهنجاری‌های استخوانی لگنی و جلوگیری از دردها و عفونت‌های این قسمت از بدن انجام می‌شود.

چکاپ سالمند خانم

 

چکاپ وضعیت قلب و عروق سالمندان

یکی از ضروریات ارتقای کیفیت زندگی سالمندان این است که با ورود به سنین سالمندی به صورت مرتب تحت مراقبت و کنترل باشند. بخصوص به لحاظ سلامت قلب و عروق بسیار حائزاهمیت است که به صورت دوره‌ای چکاپ کاملی از وضعیت عملکرد قلب و عروق سالمند در منزل مطلع شوید.

افزایش ریسک سکته مغزی و قلبی، انسداد شریان‌ها و دیگر مشکلات قلبی و عروقی در سالمندان بیشتر مشاهده می‌شود. اگر شما از والدین سالمند خود در منزل نگهداری می‌کنید؛ می‌توانید با استفاده از خدمات چکاپ سالمندان در منزل هومکا از وضعیت سلامت قلب و عروق این عزیزان اطمینان حاصل کنید. برای ورود به صفحه ثبت درخواست چکاپ سالمندان در منزل بر روی نوار زیر کلیک کنید.

آزمایش در منزل

 

چکاپ سالمندان در منزل در زمینه گوش و حلق و بینی و شنوایی سنجی

تست شنوایی

 کاهش شنوایی جزئی ذاتی از افزایش سن است: اما برخی اوقات این مشکل به دلیل عفونت و بیماری‌های زمینه‌ای تشدید می‌شود. از اینرو لازم است که هر ۲ یا ۳ سال یکبار تست شنوایی سنجی یا آدیوگرام انجام شود تا از سنگین شدن گوش جلوگیری به عمل آید. در تست شنوایی سنجی، میزان شنوایی هر دو گوش بر اساس فرکانس‌های مختلفی سنجیده می‌شود. با توجه به علت کاهش شنوایی، امروزه بسیاری از اختلالات شنوایی قابل درمان هستند.

اگر شما وارد دهه ۵۰ زندگی شده‌اید و یا از سالمندی در منزل مراقبت می‌کنید خوب است بدانید که این عزیزان هر سال باید دو بار مورد چکاپ گوش و حلق و بینی و سنجش شنوایی قرار بگیرند. این تعداد انجام چکاپ از سنین ۶۵ به بعد به یکبار در سال کاهش پیدا می‌کند.

شما می‌توانید خدمات چکاپ گوش و حلق و بینی و شنوایی سنجی را بدون حضور در مراکز مربوط و تنها با تماس با هومکا در منزل دریافت کنید. این چکاپ با استفاده از نواری که تکنسین هومکا از وضعیت شنوایی سالمند تهیه می‌کند، انجام می‌گیرد.

 

انجام چکاپ سالمندان در منزل برای تشخیص بیماری‌های تنفسی

سرطان ریه و امراض تنفسی از جمله بیماری‌های شایعی هستند که در سنین بالا سراغ افراد سالمند می‌آیند. بنابراین چه بهتر است که برای ارتقای کیفیت زندگی این افراد هر سه سال یکبار مورد چکاپ بیماری‌های تنفسی قرار بگیرند. اگر سالمند شما پیش از این از بیماری تنفسی رنج میبرد با تجویز و توصیه پزشک این چکاپ هرسال انجام می‌گیرد.

این چکاپ بسیار سریع و راحت انجام می‌گیرد. تکنسین هومکا از سالمند درخواست می‌کند که در دستگاه چکاپ تنفسی تا جایی که توانایی دارد، بدمد. اگر ظرفیت تنفسی فرد مشکوک و ضعیف باشد رادیوگرافی از ریه انجام می‌گیرد.

چکاپ سالمندان

 

انجام چکاپ سالمندان و وضعیت روماتولوژیست

چکاپ تراکم استخوان

ناراحتی‌های مفصلی یکی از گله‌های پرتکراری است که از سالمندان می‌شنویم. سالانه هزاران نفر در ایران به دلایل مختلف به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. هم زنان و هم مردان در معرض ابتلا به این نوع بیماری استخوانی قرار دارند. البته درصد شیوع بیماری در زنان بیشتر است و به همین دلیل، زنان بایستی در فواصل کوتاه‌تری چکاپ‌های استخوانی را انجام دهند. با چکاپ‌های سالانه تراکم استخوان می‌توان سالمندان را از شکستگی‌های پیاپی استخوانی و آسیب مفاصل در امان نگه داشت.

سالمندان با انجام این چکاپ می‌توانند از وضعیت سلامت مفاصل خود مطلع شوند و درصورت بیمار بودن رژیم غذایی مناسب، ورزش و داروهای مناسب را دنبال کنند. برای انجام چکاپ سالمندان و بررسی وضعیت روماتولوژیست شما می‌توانید خدمات موردنظرتان را از هومکا درخواست کنید.

 

انجام چکاپ سالمندان و بررسی اورولوژیست

زنان و مردان سالمندان در شرایط متفاوت نیاز به چکاپ و بررسی توسط متخصص اورولوژیست دارند:

چکاپ اورولوژیست مردان

  • بزرگی پروستات یکی از مشکلات شایع در مردان است که علامت آن انسداد مجاری ادراری و گاها احساس درد است. به مردان جوان تا سالمند توصیه می‌شود که هر چند سال یکبار توسط اورولوژیست سلامت پروستات خود را بررسی کنند. این چکاپ را سالمندان می‌توانند در منزل انجام دهند.
  • اگر احساس فشار در مثانه دارید و یا اینکه ادرارتان بصورت کامل تخلیه نمی‌شود: بهتر است در اسرع وقت این چکاپ را انجام دهید. چکاپ اورولوژیست چند دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد و حتی می‌توانید در منزل نیز این چکاپ را توسط متخصص اورولوژیست هومکا انجام دهید.

چکاپ اورولوژیست زنان

  • در خانم‌های سالمند نیاز به چکاپ اورولوژیست زمانی احساس می‌شود که عضلات کف لگن آن‌ها دچار شلی می‌شود. این اتفاق به علت تغییرات هورمونی است و در اثر افتادگی مثانه لگن شل می‌شود. در این بیماری فرد احساس می‌کند که ادرار کاملا تخلیه نمی‌شود و یا اینکه به کرات مجبور به دفع ادرار می‌شود.
  • این مشکل می‌تواند منجرب به بروز عفونت نیز بشود چراکه مثانه فاصله کمی با خروجی ادرار پیدا می‌کند و انتقال میکروب‌ها راحت‌تر می‌شود. با چکاپ سالمندان این افراد می‌توانند سریعتر بیماری خود را تشخیص دهند و درمان کنند.

چکاپ سالمندان

 

چکاپ کولورکتال در سالمندان چیست؟

در آزمایش کولونوسکوپی با استفاده از یک ابزار پزشکی مجهز به دوربین، داخل کولون و دستگاه گوارش به منظور تشخیص پولیپ و یا آسیب بافتی بررسی می‌شود. پولیپ‌ها زائده‌های بافتی غیرنرمالی هستند که به صورت خوش خیم و یا به صورت سرطانی در روده‌ها ظاهر می‌شوند. پس از سن ۵۰ سالگی به بعد لازم است که هر ۱۰ سال یکبار آزمایش کولونوسکوپی انجام شود.

اگر فرد مبتلا به پولیپ‌های روده‌ای بوده و یا دارای سابقه فامیلی ابتلا به سرطان کولورکتال باشد، بایستی این آزمایش در فواصل کوتاه‌تری انجام گردد. سرطان‌های کولورکتال را می‌توان به خوبی در مراحل اولیه درمان کرد اما متاسفانه به دلیل تشخیص دیرهنگام، بیشتر موارد سرطان کولورکتال به مراحل بعدی پیشروی کرده و سایر نقاط بدن را نیز درگیر می‌کند.

 

بررسی وضعیت بینایی در چکاپ سالمندان

بررسی وضعیت بینایی سالمندان از سنین ۵۰ ضروریست. هر سال حداقل یکبار شخص سالمند باید تحت چکاپ وضعیت بینایی قرار بگیرد. در این چکاپ پزشک متخصص وضعیت بینایی سالمند را به لحاظ دور بینی، نزدیک بینی و فشار چشم مورد بررسی قرار می‌دهد.

درصورت لزوم دارو و استفاده از عینک تجویز می‌شود و اگر تشخیص به علائم آب مروارید و گلوکوم باشد لازم است که اقدامات لازم جهت پیگیری درمان و جراحی انجام بگیرد.

در چکاپ بینایی موارد دیگری نیز مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرند، علاوه بر تست ضعف بینایی:

  • تشخیص آب مروارید.
  • تشخیص آب سیاه یا گلوکوم.
  • تشخیص کم بینی.

 

بررسی وضعیت دندان‌هادر چکاپ سالمندان

چکاپ پریودنتال

 بیماری‌های پریودنتال بیماری‌های عفونی هستند که لثه و بافت نرم داخل دهان را درگیر می‌کنند. این بیماری‌ها در سالمندان به دلیل عوارض جانبی ناشی از داروها و نیز پوسیدگی دندان‌ها بیشتر دیده می شود. برای مثال داروهای زیر اثر مخرب بر لثه‌ها و بهداشت دهان و دندان دارند:

  •  آنتی هیستامین‌ها
  •  داروهای مدر (ادرار آور)
  •  داروهای ضد افسردگی

طی چکاپ‌های سالانه و یا دو سالانه، دندانپزشک اقدامات لازم را برای پیشگیری از این نوع عفونت‌ها انجام می‌دهد.

سلامت دهان و دندان و رسیدگی به دندان‌های آسیب دیده و پوسیده خود می‌تواند تاثیر بسزایی در ارتقای سطح کیفی زندگی سالمندان داشته باشد. افزایش احتمال پوسیدگی دندان‌ها، التهاب لثه و بروز عفونت‌های دهان و دندان در سالمندان بیشتر است. عدم سلامت دهان و دندان می‌تواند در سلامت گوارشی سالمندان نیز موثر باشد.

بنابراین شما برای ترمیم دندان‌های خراب در سالمندان و یا چکاپ سلامت دهان و دندان در این افراد باید در سال چندبار نزد متخصص دهان و دندان بروید. اما شاید اینکار دشوار باشد و از حوصله سالمندان خارج. خدمات چکاپ سالمندان هومکا شامل بررسی کامل وضعیت دندان‌ها نیز می‌شود. شما می‌توانید از معاینه و خدمات دندانپزشکی در منزل نیز بهرمند شوید.

 

بررسی فشارخون و کنترل وزن در چکاپ سالمندان

افزایش سن، کهولت بدن، یکجا نشینی و تغذیه کنترل نشده فاکتورهایی هستند که سالمندان را در معرض ابتلا به فشارخون بالا و افزایش وزن قرار می‌دهند، بنابراین فرد در سالمندی بیشتر ممکن است در معرض خطرات ناشی از فشارخون و وزن بالا باشد. درضمن اگر شما سالمند بستری در منزل داشته باشید جهت انجام چکاپ و بررسی فشارخون و کنترل وزن این عزیزان با مشکل مواجه خواهید شد.

جهت بررسی وضعیت فشارخون و کنترل وزن سالمندان می‌توانید از خدمات چکاپ سالمندان هومکا در منزل استفاده کنید.

چکاپ سالمندان

 

چکاپ دیابت در سالمندان 

یکی از معضلات بزرگ حوزه سلامت که امروز در ایران با آن مواجهه هستیم شیوع بالای دیابت است. رعایت نکردن اصول تغذیه‌ای، مصرف بالای قند و شکر، مصرف غذاهای پرکالری، کم تحرکی، زندگی ماشینی و استرس‌های روزانه از دلایل مهم ابتلا به این بیماری مزمن است. هر فردی با رسیدن به سن ۴۵ سال بایستی چکاپ‌های دوره ای دیابت خود را آغاز کند تا از بالا رفتن قند خون و آسیب‌های ناشی از آن جلوگیری کند. در چکاپ قند خون آزمایش FBS و در صورت لزوم آزمایش A1C انجام می‌شود.

 

بررسی عملکرد کلیه و کبد درچکاپ سالمندان

کبد و کلیه، به عنوان اعضای آسیب‌پذیری از بدن شناخته می‌شوند، که دائم در معرض سموم می‌باشند. این سموم ناشی از آلودگی‌های خارجی، مواد دارویی و غذاهای فرآوری شده هستند و در سنین بالا، می‌توانند مشکلات جدی‌ای را در پی داشته باشند. به همین علت، بررسی عملکرد آن‌ها، توسط سالمندان، توصیه می‌شود.

در انجام آزمایشات مربوط به بررسی عملکرد کبد، تست‌هایی مانند بیلی روبین، آزمایش SGOT یا AST، آزمایش ALT-SGPT و آزمایش Alkaline Phosphatase یا ALP  به منظور بررسی عملکرد کلیه  و تست‌هایی مانند اوره، کراتینین، اسید اوریک، آلبومین، پروتئین توتال و سطح الکترولیت‌هایی مانند سدیم، پتاسیم و کلر، از سوی پزشک، مورد توجه قرار می‌گیرند. 

اگر آزمایش خون داده اید و نمی‌دانید ALT در آزمایش خون چیست؟ بهتر است بدانید که فاکتور مهمی در ارزیابی عملکرد کبد به شمار می‌رود.

 

آزمایش ادرار در سالمندان

انجام آزمایش ادرار در سالمندان می‌تواند به شناخت بسیاری از بیماری‌ها و علائم پیش زمینه‌ای بیماری‌ها در افراد سالمند بیانجامد. احتمال بروز سنگ کلیه، نارسایی کلیوی، عفونت‌های دستگاه ادراری، دیابت و کم خونی از جمله مواردیست که در آزمایش ادرار می‌توان پی به آن‌ها برد. اگر سالمندی که از آن مراقبت می‌کنید شرایط خروج از منزل را ندارد و یا از مراکز تشخیصی خیلی دور هستید می‌توانید آزمایش ادرار سالمندان را در منزل انجام دهید.

کافیست برای انجام آزمایش ادرار و یا آنالیز ادرار سالمندان در منزل خدمات چکاپ سالمندان هومکا را انتخاب کنید. در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکنسین آزمایشگاه هومکا در منزل شما جهت انجام آزمایش حاضر خواهد شد و با مناسب‌ترین قیمت، بهترین خدمات را به شما ارائه می‌کند.

برای دریافت خدمات و اطلاع از بروزترین خدمات آزمایشگاهی و درمانی هومکا می‌توانید از طریق شماره ۰۲۱۶۷۳۷۱ با ما در ارتباط باشید.

 

تست ویتامین D در چکاپ سالمندان

بسیاری از ایرانی‌ها دچار کمبود ویتامین D هستند و این مشکل در سالمندان دو چندان است چراکه با بالا رفتن سن توانایی بدن در تولید ویتامین D کاهش می‌یابد. این ویتامین نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها، تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با بیماری‌های ویروسی و باکتریایی دارد. به دلیل شیوع بسیار بالای کمبود ویتامین D، توصیه می‌شود تست ویتامین D بر اساس نظر پزشک به فواصل معین انجام شود تا در صورت کمبود این ویتامین، مشاوره غذایی و تجویز مکمل صورت بگیرد.

 

بررسی غده تیروئید در آزمایشات چکاپ سالمندان

 گاهی ممکن است به دلایل مختلفی غده تیروئید که در ناحیه گردن قرار دارد به مقدار کافی هورمون تولید نکند. هورمون‌های این غده نقش مهمی در متابولیسم بدن دارند و کمبود آن‌ها باعث افزایش وزن، خستگی و کسالت و کم تحرکی می‌شود. با آزمایش خونی TSH می توان به سادگی عملکرد این غده را ارزیابی کرد تا در صورت وجود هرگونه مشکل، با تجویز داروهای مناسب سلامتی را به فرد بازگرداند.

 

چکاپ سلامت پوست در سالمندان

 بر اساس آمار بنیاد سرطان پوست آمریکا، سالانه بالغ بر ۵ میلیون نفر تحت درمان سرطان پوست قرار می‌گیرند. این سرطان در ایران نیز شیوع بالایی دارد و بهترین راه برای تشخیص آن در مراحل اولیه، آگاه بودن فرد از تغییرات پوستی خود مثل تغییر در تعداد خال‌های پوستی، تغییر در اندازه خال‌ها، تغییر در رنگ خال‌های و بروز زخم‌های مزمن پوستی است. علاوه بر این توصیه می‌شود افراد بالای ۶۰ سال به صورت سالانه توسط پزشک متخصص پوست و مو معاینه شوند تا در صورت وجود هرگونه بیماری بتوان در مراحل اولیه آن را درمان کرد.

 

آزمایش چربی خون سالمندان

افزایش چربی خون در سالمندان یکی از مشکلات شایعی است که در این عزیزان مشاهده می‌شود. اغلب این مورد به علت افزایش وزن، رژیم غلط غذایی، عدم تحرک کافی و ... رخ می‌دهد. افراد سالمند مبتلا به چربی خون بالا بیش از سایر هم سن‌های خود در معرض خطر سکته‌های قلبی و مغزی و مشکلات کبدی قرار دارند.

آزمایش چربی خون سالمندان و انجام تست دوره‌ای در این زمینه روشی خوب و کنترلی جهت تثبیت وضعیت چربی خون سالمندان است. آزمایش چربی خون سالمندان را می‌توانید با هومکا در منزل انجام دهید. جواب آزمایش را بصورت حضوری و یا آنلاین دریافت خواهید کرد.

 

واکسیناسیون سالمندان

 اکنون که در دوران کرونا ویروس به سر می‌بریم تزریق دوزهای بوستر واکسن کرونا برای سالمندان امری ضروری است که بایستی بر حسب نوع واکسن در فواصل مشخص شده انجام گردد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) واکسن آنفلوآنزای فصلی را برای سالمندانی که مبتلا به بیماری‌های مزمن هستند توصیه کرده است. اگر بالای ۶۵ سال سن دارید با پزشک خود در مورد تزریق واکسن پنوموکوک نیز مشورت کنید. این واکسن می‌تواند ابتلا به عفونت‌های باکتریایی ریوی، گوش و حلق و بینی را کاهش دهد. عفونت‌های پنوموکوکی مشکلات زیر را به دنبال دارند:

  • پنومونی یا عفونت ریه
  • سینوزیت
  • مننژیت
  • اندوکاردیت (التهاب پوشش داخلی قلب)
  • پریکاردیت (التهاب سطح خارجی قلب)
  • عفونت گوش داخلی

متخصصین حوزه سلامت توصیه می‌کنند که تمامی افراد بالای ۶۰ سال واکسن زونا را دریافت کنند. علاوه بر این، دوزهای بوستر واکسن کزاز نیز هر ۱۰ سال یکبار تزریق شود.

 

ارزیابی سبک زندگی در چکاپ سالمندان چه جایگاهی دارد؟

 یکی از موضوعات مهم سالمندی که به نشاط و سلامتی فرد کمک می‌کند اصلاح سبک زندگی است. مشورت با پزشک برای اصلاح برنامه غذایی، دریافت مکمل‌های ویتامینی و برنامه ورزشی متناسب با شرایط فیزیکی، نقش مهمی در افزایش سلامت جسمانی دارد. از سویی دیگر مشورت با روانشناس در خصوص مشکلات روحی و روانی نقش تاثیر قابل توجهی در بهبود کیفیت زندگی دارد.

چکاپ سالمندان

 

آیا همه سالمندان باید چکاپ شوند؟ 

این تصور هنوز هم در افکار برخی از مردم وجود دارد که تا سالم هستیم نیازی نیست به پزشک مراجعه کنیم. اگر موشکافانه‌تر دقت کنید متوجه می‌‌شوید که قبل از بیماری باید برای آن چاره‌ای اندیشید. انجام چکاپ برای سالمندان با توجه به شرایط بدنی که برای آنها به وجود می‌آید، ضروری است. با این حال علائمی وجود دارند که نشان می‌دهند بهتر است خارج از موعد مقرر چکاپ سالمند را انجام دهید.

 علامت‌های پوستی

در بدن افراد سالمند خال‌های متعددی پدید می‌آید که احتمالا آنها را با چشم خود دیده‌اید و باید بررسی شوند. 

 تاری دید یا چسبندگی پلک‌ها

اگر مادر یا پدر سالخورده شما دچار تاری دید شده‌است یا پلک‌های آنها هنگام پلک‌زدن به هم می‌چسبند، احتمالا در حال مبتلا شدن به آب مروارید هستند. اگر این نشانه را داشتند هر چه سریع تر باید برای چکاپ اقدام کنید.

آب مروارید از جمله بیماری‌های چشمی است که بین افراد مسن بسیار شایع است و اگر رعایت و رفع نشود، شدید‌تر می‌شود.

 درد مفاصل و کم‌قوتی

دردهای مفاصل اغلب دلایل زیادی دارد. یکی از این دلایل انواع رماتیسم مفصلی است. این بیماری از آن دسته بیماری‌هایی است که باید قبل از اینکه پیشروی کند، برای درمان آن اقدام کرد. 

 

تعرفه چکاپ سالمندان در منزل هومکا چقدر است؟

با توجه به خدمات چکاپ سالمندان هزینه چکاپ و انجام تست‌های مخصوص سالمندان در منزل متغیر خواهد بود. اگر آزمایشات مکمل نیز همراه چکاپ انجام بگیرد و خدمات دیگری همچون ویزیت پزشک در منزل را نیز دریافت نمایید به مراتب هزینه افزایش خواهد یافت. باید بدانید که می‌توانید هزینه آزمایش در منزل هومکا را می‌توانید با بیمه‌های پایه و تکمیلی پرداخت نمایید. 

تعرفه چکاپ سالمندان در منزل با توجه به تعرفه‌های اعلام شده از سوی سازمان وزارت بهداشت بروزرسانی می‌شود. شما می‌توانید جهت بررسی و کسب اطلاعات بروز درباره تعرفه چکاپ سالمندان در منزل از طریق شماره ۰۲۱۶۷۳۷۱ با هومکا در تماس باشید.

 

مناطق تحت پوشش چکاپ سالمندان در منزل هومکا

از اهداف گروه بزرگ هومکا این است که تمام کاربران بتوانند خدمات آزمایشگاهی و درمانی را در منزل و در سریعترین زمان ممکن دریافت کنند. بنابراین شما در هر منطقه از تهران، کرج و حومه و شهر مشهد که ساکن باشید؛ تحت پوشش خدمات چکاپ سالمندان در منزل نیز هستید.

برای رزرو نوبت چکاپ سالمندان در منزل کافیست با اپراتور هومکا در تماس باشید. خدمات چکاپ مورد نظر خود را سفارش دهید. متخصصین هومکا در اسرع وقت در منزل شما خدمات مورد نظرتان را ارائه خواهد داد.

آزمایش در منزل

 

چکاپ سالمندان در منزل با هومکا

 چکاپ سالمندان در منزل این فرصت را به شما می‌دهد که جلوی بسیاری از بیماری‌ها را بگیرید. چکاپ مانند آینه شفاف به شما خواهد گفت که در درون بدن سالمند همه چیز سالم است یا خیر.
با استفاده از خدمت چکاپ سالمندان در منزل با یک تیر دو نشان می‌زنید. اول اینکه در خصوص دریافت خدمات نیاز به حضور فیزیکی شما به عنوان همراه سالمندان در آزمایشگاه‌ها نیست و دوم اینکه که افراد مسن برای انجام چکاپ درگیر و دار صف‌های طولانی سالن‌های انتظار آزمایشگاه‌ها نخواهند بود. 

برای ثبت سفارش کافی است بر روی دکمه ثبت رایگان درخواست کلیک کنید. پس از مدت کوتاهی کارشناسان هومکا با شما تماس گرفته و جزییات ارائه خدمت را ارائه خواهند داد. با تایید شما، سفارش ثبت نهایی می‌شود. تکنسین هومکا در زمان و محل تعیین شده شما را ملاقات خواهد کرد. مجموعه هومکا برای ارائه خدمات آزمایشگاهی و درمانی خود با مراکز معتبر همکاری دارد. تجربه خود از هومکا را با دیگران به اشتراک بگذارید. 

دسترسی سریع

سوالات متداول

چطور می‌توان با بیمه هزینه آزمایش در منزل هومکا را پرداخت کرد؟
برای این منظور کافی است هنگام ثبت درخواست نوع بیمه خود را نیز وارد کنید.
بیمه چقدر از هزینه آزمایش در منزل را پرداخت خواهد کرد؟
این موضوع به سقف تعهدات شرکت بیمه‌ای مورد نظر بستگی دارد. برای اطلاع از آن باید با شرکت بیمه‌ تماس بگیرید.
نتیجه آزمایش در هومکا چگونه ارائه می‌شود؟
نتیجه آزمایش در هومکا به صورت آنلاین در پنل کاربری شما نمایش داده خواهد شد.
آیا تفسیر آزمایش در هومکا انجام می‌شود؟
بله. تفسیر آزمایش در هومکا تحت نظارت پزشک انجام خواهد شد.
آیا آزمایش فقط با نسخه پزشک انجام می‌شود؟
خیر. آزمایش در منزل هومکا با درخواست شما و بدون نسخه نیز انجام خواهد شد.

پرسش و پاسخ با پزشک

Loading...
Loading...