آزمایش‌های  نوزاد
خانه
خدمات
آزمایش‌های نوزاد

آزمایش‌های نوزاد

آزمایش‌های نوزاد در منزل
آزمایش غربالگری نوزاد شامل چیست، آزمایش تیروئید نوزادان چگونه انجام می‌شود، علت تکرار آزمایش کف پای نوزاد، آزمایش ادرار نوزاد چه زمانی انجام می‌شود، چگونه از نوزاد نمونه مدفوع بگیریم، اگر شما نیز این سوالات را دارید در این مقاله با ما همراه شوید.

تعدادی از آزمایشهای نوزاد در منزل به راحتی قابل اجرا هستند. از جمله آنها میتوان به آزمایشهای غربالگری، تست زردی نوزاد در منزل، تیروئید، ادرار، خون و مدفوع اشاره کرد. برخی از تستها در مرکز درمانی و بلافاصله پس از تولد انجام میشوند و برخی دیگر به تکرار و زمان بیشتری نیاز دارند. 

درشرایطی که با شیوع بیماری کرونا مواجه هستیم، حضور نوزادان و کودکان در مراکز درمانی بان گرانی همراه است. این درحالی است که بسیاری از اقدامات درمانی و آزمایشگاهی درمنزل به سادگی انجام میشوند. برای این منظور کافی است به یک کادر پزشکی مجرب و متعهد دسترسی داشته باشد. با کارشناسان ما در هومکا تماس بگیرید تا تجربهایی مطمئن از خدمات درمانی، مراقبتی و آزمایشگاهی در منزل را داشته باشید.

برای انجام آزمایش های نوزاد می‌توانید از خدمات آزمایش در منزل مجموعه هومکا بهره‌مند شوید. 

دکمه ثبت درخواست رایگان

 

آزمایش های نوزاد؛ آزمایش های غربالگری

از جمله آزمایشهای نوزاد، آزمایش غربالگری است که بلافاصله بعد از تولد انجام میشود. هدف از آن شناسایی برخی بیماریهای خطرناک در نوزادان است. بسیاری از نوزادان در بدو تولد به ظاهر سالم هستند اما این احتمال وجود دارد که در معرض ابتلا به یک بیماری خاص قرار داشته باشند. بسیاری از این بیماریها مادرزادی بوده و در ابتدا هیچ علائمی از خود نشان نمیدهند. این بیماریها میتوانند زمینه را برای عقبماندگی ذهنی و حرکتی نوزاد فراهم کرده و رشد طبیعی او را مختل نمایند.

آزمایشهای غربالگری نوزادان به شناسایی افراد پرخطر کمک میکنند. تشخیص زود هنگام بیماری میتواند کمک شایانی در درمان و کنترل بیماری داشته باشد، به این ترتیب از بروز صدمات جدی در آینده جلوگیری خواهد شد. در برخی موارد نیز بیماری تا حدود زیادی درمان میشود.  

جهت ثبت درخواست آزمایش های نوزاد در منزل بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید.

call button submit

 

آزمایش غربالگری نوزاد شامل چیست؟

آزمایش غربالگری نوزاد شامل غربالگری شنوایی و تست خون است. تست شنوایی سنجی توسط کارشناس در بیمارستان و قبل از ترخیص نوزاد انجام میشود. به طور کلی انجام این نوع از آزمایشهای نوزاد در ماه اول تولد توسط کارشناسان توصیه میشود. در طی آن پاسخ‏‌های ساقه مغز و حلزون شنوایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 خوب است بدانید کودکان در بدو تولد دارای حس شنوایی طبیعی بوده و تنها تعداد کمی از آن‌ها دچار اختلالاتی نظیر کم شنوایی ملایم، متوسط، شدید و عمیق خواهند بود. درتست شنوایی سنجی، کارشناس برای لحظاتی پروبیرا در کانال گوش نوزاد قرارداده و به این ترتیب سیگنالهایی را از گوش دریافت خواهد کرد. چنانچه مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد، لازم است آزمایشهای تکمیلی انجام شود. حس شنوایی یکی از راههای مهم ارتباط کودک با محیط پیرامون است. مشکلات شنوایی تکامل گفتاری و زبانی کودک را با اختلال مواجه خواهند کرد.

بهتر است بدانید که آزمایش غربالگری نوزاد برای تشخیص موارد زیر انجام می‌شود:

مشکلات متابولیک

یکی از انواع آزمایش غربالگری نوزاد مربوط به بررسی متابولیسم کودک است. متابولیسم یا سوخت و ساز فرآیندی است که غذا در بدن شما نهایتا به انرژی تبدیل می‌شود تا سلول‌ها از آن برای فعالیت خود، حرکت کردن، فعالیت مغزی و رشد استفاده کنند. متابولیسم به کمک آنزیم‌ها که نوعی پروتئین هستند انجام می‌شود آنزیم‌ها در واقع باعث افزایش سرعت سوخت و ساز می‌شوند. اغلب مشکلات متابولیک هنگامی رخ می‌دهد که فعالیت آنزیم‌ها با اختلال مواجه می‌شود.

مشکلات هورمونی

هورمون‌ها در واقع با نوعی ترکیب شیمیایی باعث انتقال پیام در بدن می‌شوند و سرعت و شدت انجام فعالیت‌های بدن را تنظیم می‌کنند. هورمون‌ها توسط غده‌های خاصی در بدن تولید می‌شوند. اختلالات هورمونی وقتی اتفاق می‌افتد که غده‌های سازنده آن‌ها کمتر از میزان لازم یا بیش از حد هورمون تولید کنند. در آزمایش غربالگری نوزاد میزان این هورمون‌ها اندازه‌گیری می‌شود.

مشکلات هموگلوبین

هموگلوبین نوعی پروتئین موجود در گلبول‌های قرمز خون است که باعث انتقال اکسیژن در سراسر بدن می‌شود.

سایر مشکلات

آزمایش نوزاد

 

تفسیر آزمایش غربالگری نوزاد

چنانچه نتایج آزمایشهای نوزاد در محدوده طبیعی قرار داشته باشد، یعنی بیماری خاصی کودک را تهدید نمیکند.

در صورتیکه که نتیجه آزمایشهای غربالگری مثبت باشد یعنی ریسک بروز بیماری وجود داشته و باید آزمایشهای تکمیلی در این زمینه انجام شود. به این نکته مهم توجه داشته باشید که مثبت بودن نتیجه آزمایش به این معنی نیست که نوزاد به طور قطع به بیماری مبتلا خواهد شد، بلکه ریسک ابتلا به بیماری در او بیش از سایرین است.

غربالگری نوزاد

 

بهترین زمان غربالگری نوزادان  

بهترین زمان برای انجام آزمایش غربالگری نوزاد پنج روز اول پس از تولد است.

در رابطه با آزمایش نوزاد و اینکه در چه مواقعی پزشک آن را تجویز می‌کند سایت خط سلامت(Health Line) این‌گونه نوشته است:

 یک نوزاد تازه متولد شده ممکن است سالم به نظر برسد اما می‌تواند یک اختلال نادر و جدی دارد که ممکن است شما و پزشک یا ماما از آن اطلاع نداشته باشید. آزمایش غربالگری نوزادان، نوزادانی را پیدا می‌کند که ممکن است یکی از این اختلالات نادر را داشته باشند. یافتن و درمان به موقع این اختلالات از بروز مشکلات جدی بهداشتی پیشگیری یا کاهش می‌یابد. در صورت عدم درمان ، بسیاری از این اختلالات می‌توانند باعث معلولیت شدید ذهنی، سایر مشکلات سلامتی و مرگ ناگهانی نوزاد شوند.

زمان ایده آل برای جمع آوری نمونه خون غربالگری نوزادان بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از تولد است.

غربالگری بیش از ۸۰٪ اختلالات را حتی در کمتر از ۲۴ ساعت سن تشخیص می‌دهد. اگر کودک شما یکی از این اختلالات را داشته باشد، تشخیص به موقع مهم است. 

نتیجه آزمایش منفی غربالگری به این معنی است که احتمال اینکه کودک شما یکی از ۲۴ اختلال را داشته باشد بسیار کم است. 

نتیجه آزمایش مثبت به معنای وجود مشکلی است. این بدان معنا نیست که کودک شما یکی از این اختلالات را دارد، کودک شما به آزمایشات بیشتری نیاز دارد تا اطمینان حاصل شود.

 

آزمایش های نوزاد؛ آزمایش تیروئید

از تست تیروئید نیز به عنوان یکی از آزمایشهای نوزادان یاد میشود. این غده در جلوی گردن قرار داشته و هورمونی به نام تیروکسین ترشح میکند. این هورمون سوخت و ساز ( متابولیسم) بدن را کنترل کرده و به رشد و تکامل مغز کمک میکند. در صورتیکه این هورمون به اندازه کافی در بدن تولید نشود، یعنی فرد از کم کاری غده تیروئید رنج میبرد. تکامل مغز کودک تا حدود سه سالگی ادامه دارد، بنابراین اختلالات غده تیروئید میتواند زمینه را برای بروز آسیبهای جدی فراهم نماید که از جمله آنها به موارد زیر اشاره شده است:  

  • عدم رشد و تکامل مغز
  • ایجاد اختلال در رشد کودک
  • بروز برخی بیماریهای عصبی و مغزی
  • عقبماندگی ذهنی
  • اختلالات شنوایی و گفتاری
  • کوتاهی قد

آزمایش های نوزاد

 

آزمایش تیروئید نوزادان چگونه انجام می شود؟

آزمایش تیروئید نوزادان از جمله تستهای غربالگری نوزادان است. برای این منظور نمونه خون از قسمت پاشنه پای کودک گرفته خواهد شد. برای نمونهگیری نیازی به ناشتا بودن نیست. برای نمونهگیری میتوانید از خدمات آزمایشهای نوزاد در منزل هومکا بهره ببرید.

علت کم کاری تیروئید در نوزادان به طور دقیق مشخص نیست، اما عواملی مانند ازدواجهای فامیلی و کمبودیددربروزآنموثرهستند.

 

تست تیروئید نوزادان چه زمانی انجام می شود؟

آزمایش تیروئید نوزادان در سه روز اول تولد توسط کادرپزشکی بیمارستان انجام خواهدشد.

 

جواب آزمایش تیروئید نوزاد چند روز طول می کشد؟

پس از نمونهگیری، جواب آزمایش تیروئید نوزاد معمولا در طی ۴۸ ساعت در اختیار پزشک قرار خواهد گرفت.

تفسیر آزمایش نوزاد

 

تفسیر آزمایش تیروئید نوزادان

چنانچه نتیجه این تست مثبت باشد، آزمایشهای تکمیلی توسط پزشک تجویز خواهد شد. در طی این آزمایش دو فاکتور TSH و T4 مورد بررسی قرار خواهند گرفت. در صورتیکه سطح T4 کمتر از ۶.۵ و سطح TSHبیش از ۱۰ باشد، کم کاری تیروئید اتفاق افتاده و درمان باید آغاز شود. برای بررسی بهتر معمولا در مرحله بعدی از نمونه خون وریدی استفاده میشود.

در صورتیکه نوزاد مشکوک به کم کاری تیروئید باشد، آزمایشهای نوزاد در فواصل زمانی معین تکرار خواهند شد تا تشخیص نهایی انجام شود.

تفسیر آزمایش

 

علت تکرار آزمایش کف پای نوزاد

برخی نوزادان شرایط خاصی داشته و بنابراین نمونه‌گیری از کف پا، یک هفته پس از نمونهگیری اول دوباره تکرار خواهد شد:

  • نوزادانی که دارای وزنی کمتر از ۲۵۰۰ گرم هستند.
  • نوزادانی که دارای وزنی بیش از ۴۰۰۰ گرم هستند.
  • نوزادانی که نارس به دنیا آمدهاند.
  • نوزادانی که سابقه بستری شدن در مراکز درمانی رادارند.
  • دو قلوها وچندقلوها
  • نوزادانی که سابقه تعویض یا دریافت خون را دارند.
  • نوزادانی که داروهای خاص مصرف میکنند، از جمله آنها میتوان به دوپامین اشاره کرد.

برای ورود به صفحه ثبت رایگان درخواست آزمایش های نوزاد در منزل بر روی آیکون زیر کلیک کنید.

آزمایش تیروئید نوزاد

 

آزمایش های نوزاد؛ آزمایش ادرار

یکی از بیماریهای احتمالی و البته نادر در نوزادان بیماری ادراری شربت افرا است. این بیماری را ممکن است تحت عنوان MSUD نیز بشنوید. از آن به عنوان یک اختلال ارثی یاد میشود. در طی آن بدن قادر نیست برخی از اسیدهای آمینهها رامصرف نماید. در این حالت ادرار بوی قند یا نبات سوخته را میدهد. از آنجا که این بو شبیه شربت افرا است از آن به عنوان بیماری ادراری شربت افرا یادمیشود. برای این بیماری پنج گریددرنظرگرفته شده است:

  • متناوب
  • متوسط
  • کلاسیک
  • واکنش به تیامین
  • کمبود لیپوامید دهیدروژناز

نوزادانی که به این بیماری مبتلا هستند، در روزهای ابتدایی سالم به نظر میرسند اما با گذشت زمان و همچنین شدت و نوع بیماری علائم کم کم بروز میکنند که از بارزترین نشانهها میتوان به بوی ادرار اشاره کرد. از دیگر علائم این بیماری به موارد زیر اشاره شده است:

  • بیقراریهای بیدلیل و بیحال بودن.
  • به خوبی شیر نمیخورند.
  • وزن نمیگیرند.
  • شلی یا سفتی عضلات در آنها دیده میشود.
  • عدم وزنگیری.

آزمایش ادرار نوزاد

 

آزمایش ادرار نوزاد چه زمانی انجام می شود؟

آزمایش ادرار نوزاد با هدف تشخیص بیماری ادرار شربت افرا در سه تا پنج روز اول تولد انجام خواهد شد. در صورتیکه این بیماری تشخیص داده نشود میتواند در دو هفته اول منجر به مرگ به نوزاد شود.

آزمایش ادرار نوزاد در سنین بالاتر میتواند جهت تشخیص بیماریهای کلیوی یا عفونت ادراری باشد.  بروز عفونت ادراری در دوران کودکی زمینه را برای آسیب کلیهها فراهم خواهد کرد. گاهی اوقات شدت آسیب تا حدی است که سبب بروز نارسایی کلیهها میشود. در این حالت فرد مجبور است برای دفع سموم بدن از دیالیز یا پیوند کلیه استفاده نمایید.

اگر شما نیز این علاپم را دارید، بهتر است که به پزشک مراجه کنید. برای مراجعه به پزشک نیاز نیست از منزل خارج شوید و می توانید از خدمات پزشک در منزل هومکا بهره‌مند شوید. اگر پزشک برای شما داروی تزریقاتی و سرم تجویز کرد نیز می توانید از خدمات تزریقات در منزل هومکا بهره‌مند شوید.

 

آزمایش ادرار نوزاد پسر

نمونهگیری جهت آزمایش ادرار نوزاد پسر با استفاده از کیسههای مخصوصی به نام " یورین بگ " انجام میشود. از آنجا که نوزادان کنترلی در تخلیه ادرار خود ندارند، استفاده از این ابراز به والدین کمک میکند تا نمونهایی عاری از آلودگی در اختیار آزمایشگاه قرار دهند.

برای این منظور لازم است ناحیه تناسلی با صابون مخصوص نوزاد شسته، تمیز و خشک شود. برای خشک کردن از دستمالهای پرزدار استفاده نکنید. اجازه دهید تا ناحیه تناسلی با جریان هوا کاملا خشک شود. شویندههایی که دارای روغن هستند مانع از چسبیدن کیسه به پوست کودک خواهند شد.

 

آزمایش ادرار نوزاد دختر

نمونهگیری جهت آزمایش ادرار نوزاد دختر، دقیقا مانند نوزادان پسر است. مهمترین تفاوت به نحوه قرارگیری یورین بگ در ناحیه تناسلی باز میگردد. این کیسهها یکبار مصرف بوده و چنانچه به هر دلیلی آلوده شوند یا نشت ادرار صورت گیرد، دیگر قابل استفاده نخواهند بود.

پس از جمعآوری ادرار، آن را به ظرف مخصوص نمونهگیری منتقل کنید. توصیه میشود نمونه در یخچال نگهداری شود. مدت زمان نگهداری نمونه ادرار نوزاد یکساعتدر نظر گرفته شده است. برای این منظور میتوانید از خدمات آزمایشهای نوزاد در منزل هومکا بهره ببرید.

جمعآوری ادرار نوزاد با استفاده از روشهای تحریک سرد مثانه و سوپراپوبیک نیز انجام میشود. در تکنیک سوپراپوبیک لازم است به پزشک مراجعه نمایید. برای این منظور پزشک سرنگی را با پوست زیرین ناف هدایت کرده و به طور مستقیم نمونه ادرار را از مثانه جمعآوری میکند.

آزمایش زردی نوزاد

 

آزمایش های نوزادان، آزمایش زردی نوزاد

زردی از جمله بیماریهای شایعی است که بسیاری از کودکان در یک یا دو هفته پس از تولد با آن مواجه میشوند. در این حالت میزان مادهایی به نام بیلی روبین در بدن افزایش مییابد. این ماده از طریق مدفوع دفع میشود، به همین دلیل به مادران توصیه میشود به تغذیه مکرر نوزاد توجه داشته باشد تا بیلی روبین اضافی از بدن تخلیه شود. اگرنوزاد مشکوک به زردی باشد، در ۲۴ ساعت اول تولد آزمایش زردی انجام خواهدشد. بهطورکلی بایدگفت نوزاد اننارسبیشازنوزادانفولترم ( نوزادانی که به موقع و در زمان طبیعی به دنیا میآیند) در معرض ابتلا قرار دارند.

چنانچه این بیماری به موقع تشخیص داده نشود زمینه برای بروز اختلالات مغزی فراهم خواهد شد. البته در این مورد وزن و سن نوزاد نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت. اینبیماریبهدوصورتفیزیولوژیک و پاتولوژیک بروز میکند. زردی فیزیولوژیک از دومین روز تولد نوزاد آغاز میشود و در طی روزهای چهارم و پنجم به اوج خود میرسد. سپس از شدت بیماری کاسته خواهد شد. در این حالت دوره بیماری معمولا یک هفته است. در زردی پاتولوژیک میزان بیلی روبین بسیار بیشتر از حد طبیعی بوده و بیشتر نوزادان نارس را درگیر خود میکند.

دقت داشته باشید که تمامی این آزمایشات را به راحتی می‌توانید تا در مندر ارتباط با تمامی این آزمایشات نوزاد، می‌توانید از خدمات تفسیر آزمایش در منزل هومکا بهره‌مند شوید.

تفسیر آزمایش

 

تست زردی نوزاد در منزل

 ازجمله آزمایشهای نوزادان در این زمینه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آزمایش زردی نوزاد: یکی از مهم‌ترین آزمایشاتی که معمولا برای نوزادان در بدو تولد انجام می‌شود، بررسی زردی است. هومکا انواع خدمات تست زردی نوزاد در منزل را ارائه می‌دهد.
  • تست گروه خون و RH نوزاد و مادر. ناسازگاری RH مادروکودکمیتواند باعث بروز آسیبهای جدی مانند زردی شدید شود. برای کنترل این مشکل، در همان ابتدای بارداری نمونه خون مادر گرفته میشود. به این ترتیب گروه خونی و وضعیت RH مشخص خواهد شد.
  • تست بیلی روبین. برای انجام این تست نیز به نمونه خون نیاز است. در نوزادان معمولا نمونه از کف پا گرفته خواهد شد.
  • CBC و Retic. منظور از آزمایش CBC همان شمارش سلولهای خونی است. در آزمایش RETIC  ( آزمایش شمارش رتیکولوسیت) نیز عملکرد مغز استخوان وفعالیت خونسازی مورد بررسی قرار میگیرد. با استفاده از آن نوع کم خونی نیز تشخیص داده خواهد شد.
  • تست آنزیم G6PD . کمبود این آنزیم در بدن زمینه را برای رسوب هموگلوبین و تغییر شکل غشای آن فراهم خواهد کرد. به این ترتیب میزان گلبولهای قرمز خود کاهش مییابد. سطح پایین این آنزیم نوزاد را در معرض ابتلا به بیماری فاویسم قرار خواهد داد.
  • تست کومبس مستقیم ( DAT) . در این تست آنتی بادی ضد گلبول قرمز خون مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این آزمایش معمولا برای نوزادانی تجویز میشود که RH خون آنها مثبت و RH خون مادر منفی است. این تست به متخصصان کمک میکند تا دریابند که آیا بدن مادر آنتی بادی ساخته است و آیا این آنتی بادی بوسیله جفت به بدن نوزاد منتقل شده است یا خیر؟

آزمایش مدفوع نوزاد

 

آزمایش های نوزاد؛ آزمایش مدفوع

از دیگر آزمایشهای نوزاد میتوان به آزمایش مدفوع اشاره کرد. با استفاده از نتایج این آزمایش وضعیت سیستم گوارشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین آزمایش مدفوع نوزادان وجود انگل، باکتری و ویروس را نیز نشان خواهد داد. رنگ، بو و قوام مدفوع نیز اطلاعات دقیقی از وضعیت سلامتی کودک در اختیار متخصص قرار میدهد.

 

چگونه از نوزاد نمونه مدفوع بگیریم؟

نمونهگیری مدفوع از نوزادان و کودکان در محل آزمایشگاه انجام نمیشود. برای این منظور تکنسین آزمایشگاه اطلاعات لازم را در اختیار والدین قرار خواهد داد. اگر در این زمینه به راهنمایی نیاز دارید، میتوانید با کارشناسان ما در هومکا تماس بگیرد.

در این زمینه به توصیههای کلی زیر توجه داشته باشید:

  • ناحیه تناسلی نوزاد را با کرم و پودر آغشته نکنید. این امر باعث ایجاد خطا در نتیجه آزمایش خواهد شد.
  • نمونهگیری باید بهگونهایی انجام شود که مدفوع و ادرار با یکدیگر ترکیب نشوند.
  • برای انجام آزمایش مدفوع به حجم کمی از آن نیاز است. حداقل میزان آن به اندازه یک نخود یعنی چیزی حدود پنج گرم در نظر گرفته شده است.
  • پوشک باعث جذب رطوبت مدفوع خواهد شد، برای حل این مشکل حتما از راهنماییهای تکنسین آزمایشگاه بهره ببرید.
  • توصیه میشود نمونه در یخچال نگهداری شود و حداکثر در مدت زمان دو ساعت به محیط آزمایشگاه منتقل شود. البته این موضوع به نوع آزمایش بستگی دارد. بنابراین لازم است اطلاعات لازم در این زمینه را کسب نمایید.

غربالگری نوزاد

 

جواب آزمایش مدفوع نوزاد چقدر طول می کشد؟

پس از نمونهگیری معمولا ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان لازم است تا نتایج تست ارائه شود.

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصان هومکا در رابطه با آزمایش نوزاد در منزل بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید.

call button submit

 

آزمایش خون نوزاد شامل چه مواردی است؟

آزمایش خون نوزاد میتواند شامل موارد زیر باشد:

  • RBC یا همان شمارش گلبول های قرمز: بنظر شما آیا بالا بودن گلبول قرمز خطرناک است؟
  • HCT یا هماتوکریت که درصد حجمی گلبول های قرمز را مشخص خواهد کرد.
  • هموگلوبین (Hb ، HGB) که در طی آن میزان هموگلوبین تام مشخص خواهد شد.
  • آزمایش MCH که غلظت خون در نوزادان را مشخص خواهد کرد.
  • آزمایش MCHC که به تشخیص انواع کم خونی کمک میکند.
  • MCV در آزمایش خون به بررسی حجم متوسط گلبولهای قرمز خون میپردازد.
  • WBC که مربوط به شمارش گلبولهای سفید خون است. زمانی که سطح آن در بدن بالا باشد یعنی بدن در حال مبارزه با عفونت است. در افراد مبتلا به سرطان خون سطح گلبولهای سفید خون بالا است. در طی آن میزان مونوسیت ها، لنفوسیت ها و نوتروفیل ها نیزبررسیمیشوند. آنها از انواع گلبولهای سفید خون بوده و به عنوان بخش مهمی از سیستم دفاعی بدن به شمار میآیند.

تفسیر آزمایش نوزاد

 

قیمت آزمایش های نوزاد در منزل

هزینه آزمایشهای نوزاد در منزل با توجه به تعرفهایی که برای آن در نظر گرفته شده است، تعیین میشود. در این راستا هومکا سعی کرده است قیمتی متعادل برای مخاطبان خود در نظر بگیرد تا طیف وسیعی از اقشار جامعه از خدمات آزمایشگاهی، درمانی و مراقبتی این مجموعه بهره ببرند. برای این منظور کافی است با شماره ۰۲۱۶۷۳۷۱ تماس بگیرید و یا به سایت مراجعه کنید. ثبت سفارش کاملا رایگان است. کارشناسان ما در مدت زمان کوتاهی با شما تماس گرفته و اطلاعات کافی در اختیار شما قرار خواهند داد.

دکمه ثبت درخواست رایگان

 

آزمایش های نوزاد درد منزل با هومکا

نوزادان از جمله گروههای حساس و آسیبپذیر هستند. هومکا این موضوع را به خوبی درک کرده است و برای ارائه خدمات خود از کارشناسان مجرب و کارآزموده بهره میبرد. تمامی کارشناسان برای همکاری با این مجموعه در طی دو مرحله تایید صلاحیت میشوند و سپس به منزل یا محل مورد نظر شما اعزام خواهند شد. . چنانچه در این زمینه مشکلی ایجاد شود، هومکا به طور کامل پاسخگو خواهد بود. همچنین این مجموعه با آزمایشگاههای معتبر نیز همکاری دارد.بهتر است آزمایشات را بصورت کامل انجام دهید تا از سلامتی خود مطمئن شوید و برای این امر می‌توانید از چکاپ کامل در منزل تیم حرفه‌ای و متخصص هومکا بهره‌مند شوید.

دسترسی سریع

سوالات متداول

بهترین زمان غربالگری نوزادان  چه زمانی است؟
بهترین زمان برای انجام آزمایش غربالگری نوزاد پنج روز اول پس از تولد است.
تست تیروئید نوزادان چه زمانی انجام می شود؟
آزمایش تیروئید نوزادان در سه روز اول تولد توسط کادرپزشکی بیمارستان انجام خواهدشد.
چگونه از نوزاد نمونه مدفوع بگیریم؟
نمونه‎‌گیری مدفوع از نوزادان و کودکان در محل آزمایشگاه انجام نمی‎شود. برای این منظور تکنسین آزمایشگاه اطلاعات لازم را در اختیار والدین قرار خواهد داد. اگر در این زمینه به راهنمایی نیاز دارید، می‎توانید با کارشناسان ما در هومکا تماس بگیرد.
آزمایش خون نوزاد شامل چه مواردی است؟
RBC یا همان شمارش گلبول های قرمز HCT یا هماتوکریت که درصد حجمی گلبول های قرمز را مشخص خواهد کرد. هموگلوبین (Hb ، HGB) که در طی آن میزان هموگلوبین تام مشخص خواهد شد. آزمایش MCH که غلظت خون در نوزادان را مشخص خواهد کرد. آزمایش MCHC که به تشخیص انواع کم خونی کمک می‎کند. MCV به بررسی حجم متوسط گلبول‎های قرمز خون می‎پردازد. WBC که مربوط به شمارش گلبول‎های سفید خون است.
خونگیری از نوزادان چگونه انجام می‌شود؟
معمولا از پاشنه پا برای خونگیری نوزادان استفاده می‌شود.

پرسش و پاسخ با پزشک

Loading...
Loading...