فیزیوتراپی پا در منزل
خانه
مقالات
فیزیوتراپی پا در منزل

فیزیوتراپی پا در منزل

آخرین تاریخ به روز رسانی: 1403/08/08
ثبت رایگان درخواست

خدمت خود را انتخاب کنید

همه قیمت‌ها در هومکا شفاف و مشخص هستند.
پا به پای سلامتی قدم بزن!
آیا روزی را تصور کرده‌اید که بدون پا زندگی کنید؟ آیا به این موضوع فکر می‌کنید که قدم زدن بدون درد پا، کمر و زانو چقدر لذت‌بخش است؟ زمانی متوجه ارزش آنها می‌شوید که دچار آسیب شوند. آن وقت همه تلاش خود را می‌کنید تا دوباره بدون درد قدم بزنید. در این زمان تمرینات فیزیوتراپی را از یاد نبرید.

معمولا ورزشکارانی که ورزش آن‌ها به سالم بودن پاهایشان بستگی دارد، مانند والیبالیست‌ها، دونده‌ها، بسکتبالیست‌ها و فوتبالیست‌ها، جز افرادی هستند که بیشتر دچار آسیب دیدگی پا می‌شوند. در این مقاله، توضیحاتی درباره فیزیوتراپی پا در منزل ارائه کرده و تمریناتی را که توسط فیزیوتراپ‌های هوم‌کا برای بهبودی عضلات پا ارائه می‌شود را معرفی خواهیم کرد. با کلیک بر آیکون زیر اطلاعات بیشتری در مورد خدمت فیزیوتراپی در منزل به شما ارائه خواهد شد. 

دکمه تماس برای مشاوره رایگان

از آن جایی که پا یکی از قسمت‌هایی از بدن است که در صورت آسیب‌دیدگی، فرد دچار مشکل در حرکت خواهد شد، بنابراین فردی که نیاز به فیزیوتراپی پا پیدا می‌کند، بهترین روش برای درمان، فیزیوتراپی پا در خانه می‌باشد. فیزیوتراپی پا در منزل، یکی از راحت‌ترین و بهترین روش‌ها برای درمان بیمارانی است که از ناحیه پا دچار مشکل شده‌اند. متخصصین ما در هوم‌کا در تلاش هستند تا با ارائه تمرینات ویژه به بهبود هر چه سریعتر افرادی که نیازمند فیزیوتراپی پا در منزل هستند، کمک کنند.

فیزیوتراپی پا در منزل

 

انواع آسیب دیدگی در ناحیه پا و درمان توسط فیزیوتراپی

در این قسمت می‌خواهیم به بررسی علل آسیب‌دیدگی پا بپردازیم. رخ دادن این آسیب‌ها در پا منجر به اختلال در عملکرد این عضو از بدن می‌شود و در نتیجه فرد برای درمان نیاز به فیزیوتراپی یا عمل جراحی پیدا می‌کند.

✔ درد در ساق پا 
دردی که در ساق پا به وجود می‌آید، در اصطلاح پزشکی شین اسپلیت نام دارد. این درد معمولا در پای افرادی پیدا می‌شود که دوندگی کرده و یا پیاده روی زیادی در طول روز انجام می‌دهند. معمولا بیست درصد از دوندگان و چهل درصد از افرادی که در نیروی دریایی کار می‌کنند، دچار شین اسپلیت می‌شوند. برای پیشگیری از شین اسپلیت، بهترین روش استفاده از کفش استاندارد است و برای درمان نیز معمولا فیزیوتراپی می‌تواند عملکرد پا و عضلات فرد را به حالت قبلی بازگرداند.

✔ خار پاشنه 
خار پاشنه در واقع یک زائده استخوانی است که در پاشنه یک یا هر دو پای فرد به وجود می‌آید. ممکن است علت رخ دادن این آسیب، کفش نامناسب فرد باشد. علاوه بر کفش وضعیت قرارگیری پا در صورتی که درست نباشد، در طولانی مدت ممکن است موجب بروز خار پاشنه شود. مشکلات مربوط به کمر و راه رفتن بدون کفش روی سطوحی مانند سیمان، می‌تواند خار پاشنه را در پای فرد ایجاد کند. معمولا برای درمان خار پاشنه، پزشکان استفاده از کفش مناسب، انجام تمرینات فیزیوتراپی و استراحت را به فرد توصیه می‌کنند.

✔ قوس کف پا
در صورتی که قوس در کف پا، کم یا زیاد شود، باعث به وجود آمدن درد در ناحیه‌ی پا خواهد شد. زمانی که گودی کف پا در فردی رخ دهد، کف پای فرد بیش از حد معمول از زمین فاصله گرفته و انگشتان پا نیز به سمت داخل کشیده می‌شوند. یکی از علایمی که نشان می‌دهند فرد دچار گودی کف پا شده، این است که اندازه پا نسبت به حالت معمول کوتاه‌تر می‌شود. پزشک معمولا گودی پا را به وسیله ام آر آی و یا اشعه ایکس تشخیص می‌دهد و برای درمان نیز استفاده از کفش مناسب و انجام فیزیوتراپی را توصیه می‌کند.

✔ التهاب در تاندون آشیل
تاندون آشیل در پشت پا و بالای پاشنه فرد قرار دارد. معمولا افرادی که تنیس، رقص و یا ورزش‌های پرشی انجام می‌دهند دچار آسیب‌دیدگی تاندون آشیل می‌شوند. ورزش بر روی سطوح شیب‌دار و استفاده از کفش‌های ورزشی نامناسب از دلایل دیگر التهاب در تاندون آشیل است. پزشکان برای تشخیص تاندون آشیل ام آر آی و یا سونوگرافی را تجویز می‌کنند و برای درمان نیز استفاده از کفش‌های مناسب و انجام تمرینات فیزیوتراپی را توصیه می‌کنند.

✔ پیچ خوردگی پا
این اتفاق ممکن است برای هر کسی در طول روز رخ دهد. از جمله پرش از ارتفاع، استفاده از کفش پاشنه بلند و یا انجام ورزش‌های پرشی مختلف ممکن است موجب پیچ‌خوردگی پای فرد شود.

✔ شکستگی در مچ پا
افرادی که دچار شکستگی در مچ پا می‌شوند، پس از آتل بندی و درمان شکستگی، برای بهبودی سریع‌تر پا و بازگشت به حالت عادی، از فیزیوتراپی پا در منزل کمک می‌گیرند.

✔ آسیب دیدگی در رباط پا، تاندون پا و یا هر کدام از عضلات پا
در صورت رخ دادن هر کدام از موارد نیز فرد برای درمان نیاز به فیزیوتراپی پیدا خواهد کرد. اگر چنانچه برای درمان پا نیاز به فیزیوتراپ داشتید، می‌توانید با مشاورین ما در هوم‌کا تماس گرفته و بهترین فیزیوتراپ‌ها را برای درمان رزرو کنید. همچنین می‌توانید از دیگر خدمات درمانی مانند پزشک در منزل، پرستار بیمار در منزل نیز بهره ببرید. 

ثبت رایگان درخواست فیزیوتراپی در منزل

 

روش های درمان فیزیوتراپی پا در منزل

پس از اینکه پای فرد دچار آسیب دیدگی می‌شود، فرد برای درمان نیاز به فیزیوتراپی پا در خانه خواهد داشت. روش‌‌هایی که اکثر فیزیوتراپیست‌ها از آن برای درمان بیمارانی که دچار آسیب‌دیدگی در پای خود شده‌اند استفاده می‌کنند، شامل مواردی است که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

✔ استفاده از گرما و سرما درمانی
گرما درمانی در فیزیوتراپی توسط دستگاه صورت می‌گیرد و برای سرما درمانی نیز از کمپرس یخ استفاده می‌شود. این دو روش درمان معمولا برای شل کردن عضلات و راحت شدن گردش خون در رگ‌های فرد صورت می‌گیرد. در فیزیوتراپی زانو در منزل و فیزیوتراپی شانه یخ زده در منزل نیز از این تکنیک استفاده می‌شود. 

✔ استفاده از مگنت برای درمان
مگنت تراپی روشی است که فیزیوتراپیست‌ها با استفاده از انرژی مغناطیسی، فیزیوتراپی در اعضای مختلف بدن فرد را انجام می‌دهند. مگنت تراپی علاوه بر درمان درد پا، موجب بهبود درد در زانو، دردهای عضلانی، گردن، شانه و کمر نیز می‌شود. با توجه به تحقیقاتی که صورت گرفته، نشان می‌دهد که درمان مغناطیسی موجب کاهش ۸۰ درصدی درد در عضلات فرد می‌شود.

در سایت Web Md نکات جالبی در مورد مگنت تراپی ارائه شده است:

بدن به طور طبیعی دارای میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی است. مولکول‌های بدن مقدار کمی انرژی مغناطیسی در خود دارند. این باور وجود دارد که با بروز مشکل، انرژی مغناطیسی بدن از حالت تعادل خارج می‌شود. اگر بتوان به شیوه‌ایی این میدان مغناطیسی را درمان کرد همه چیز به حالت عادی باز خواهد گشت. از این تکنیک برای درمان ناراحتی‌های زیر استفاده می‌شود:

  •  آرتروز
  • التیام زخم
  • بی‌خوابی
  • سردرد
  • درد فیبرومیالژیا
  • درد کمر و پا

✔ الکتروتراپی 
الکتروتراپی یکی از روش‌های نوین درمان در فیزیوتراپی پا در منزل می‌باشد که امروزه برای درمان و کاهش درد در بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. تحریک الکتریکی اعصاب از طریق پوست بیمار، یکی از روش‌هایی است که از آن در الکتروتراپی استفاده می‌شود. تعداد جلسات الکتروتراپی معمولا بر اساس نیاز بیمار و طول دوره درمان تجویز شده و بسته به نوع آسیب در بیمار، هزینه آن نیز می‌تواند متفاوت باشد.

فیزیوتراپی پا در منزل

✔ لیزر درمانی در فیزیوتراپی
لیزر درمانی روشی است که در آن فیزیوتراپیست با استفاده از نور کم توان، عضلات فرد را تحریک کرده و موجب ترمیم طبیعی بدن می‌شود. لیزر درمانی سرد، از جمله روش‌های درمان توسط لیزر می‌‍باشد. لیزر درمانی با تحریک تولید ای تی پی و تولید کلاژن در بدن موجب کاهش درد در بیمار می‌شود.

✔ درمان توسط امواج صوتی
یکی دیگر از روش‌های نوین درمانی در فیزیوتراپی که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد، درمان توسط اولتراسوند یا همان امواج صوتی است. در این روش می‌توان با امواج صوتی فرکانس بالا، درد را در نواحی مختلف بدن کاهش داد. فیزیوتراپ‌های هوم‌کا، می‌توانند برای افرادی که قادر به رفتن به مطب نیستند، این خدمت را در منزل ارائه دهند.

call button submit

✔ ارائه تمرینات خاص به بیمار برای انجام در خانه
فیزیوتراپ علاوه بر اینکه از دستگاه‌های پزشکی خاصی برای درمان استفاده می‌کند، تمریناتی را نیز جهت بهبودی هر چه سریع‌تر به بیمار ارائه می‌دهد تا بیمار آن‌ها را در منزل انجام دهد. برای اینکه این تمرینات برای شما موثر وقع شوند، باید هر کدام از آن‌ها را پنج الی ده بار در روز و به طور مداوم انجام دهید. آرامش در حین تمرین و آهسته و پیوسته بودن، از نکات مهمی است که به بهبود سریع‌تر بیماری کمک خواهد کرد.

 

فیزیوتراپی شکستگی پا در منزل

یکی از رایج‌ترین آسیب‌هایی که ممکن است برای پای هر فردی رخ دهد، شکستن پا از نواحی مختلف آن می‌باشد. هر فردی که از پای خود به طور نادرست استفاده کند و یا دچار یک سانحه شود، ممکن است دچار شکستگی پا شود. نحوه شکستن پا نیز ممکن است انواع مختلفی داشته باشد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به شکستگی پا، با در رفتگی استخوان، شکستگی باز در پا و شکستگی پا بدون جابجایی استخوان اشاره کرد.
از جمله علایمی که نشان دهنده شکستگی پا در حین آسیب می‌باشد، شامل احساس درد و کبودی در ناحیه شکستگی، ناتوان شدن فرد در تحمل وزن، تغییر شکل در ناحیه پایین پا و سایر علایم مشابه است. تمامی آسیب‌های شکستگی پا پس از درمان توسط پزشک، جهت بازگشت پای فرد به حالت عادی، نیاز به فیزیوتراپی دارد، تا بتواند به طور کامل بهبود پیدا کند. 
همچنین علاوه بر فیزیوتراپی، از جراحی، دارو درمانی، بی‌حرکت کردن پا و جا انداختن استخوان پا نیز برای درمان در حین فیزیوتراپی استفاده می‌شود.

 

ورزش های توصیه شده برای فیزیوتراپی شکستگی پا در منزل

ورزش‌هایی که توسط فیزیوتراپ‌ها برای بهبود درد ناشی از شکستگی پا، پس از درمان ناحیه شکستگی توصیه می‌شود، شامل مواردی است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

✔ تقویت عضلات چهار سر ران با قوس کوتاه 

✔ حرکت دور کردن ران با کشیدن پا به سمت بالا و پایین آوردن آن

✔ انجام تمرین خم کردن زانو در حالت طاق باز و حالتی که به پشت دراز کشیده‌اید.

✔ حرکت خم کردن زانو به صورت فعال

✔ خم کردن و باز کردن زانو در حالت نشسته 

✔ انجام حرکت خم کردن زانو در حالت دراز کش و به صورت طاق باز

✔ تمرین خم و راست کردن زانو در حالتی که فرد روی شکم خود دراز کشیده باشد.

فیزیوتراپی پا در منزل

 

فیزیوتراپی پای پرانتزی در منزل

مشکل پای پرانتزی در افراد، معمولا از کودکی رخ می‌دهد که در صورت توجه به درمان آن، می‌توان آن مشکل را قبل از سخت‌تر شدن برطرف کرد. در پای پرانتزی معمولا زانوهای فرد از یکدیگر فاصله گرفته و پاها نیز به یکدیگر نزدیک می‌شوند. در نوع دیگر پای پرانتری نیز، زانوها به هم چسبیده و پاهای فرد از همدیگر فاصله دارند. در صورت مادرزادی نبودن پای پرانتزی، بیماری بلانت و نرمی استخوان می‌تواند از علل رخ دادن پای پرانتزی در فرد باشد. فیزیوتراپ با انجام و ارائه‌ی مرحله به مرحله تمرینات لازم به فرد، در بهبود کامل پای پرانتزی می‌تواند موثر واقع شود.

 

هزینه فیزیوتراپی پا در منزل 

برای درمان درد در قسمت‌های مختلف بدن از جمله پا، تعرفه‌های مختلفی جهت درمان ممکن است وجود داشته باشد اما آنچه که اینجا اهمیت دارد، این است که فیزیوتراپی و تعداد جلسات آن، با توجه به آسیبی که در بدن بیمار وجود دارد، می‌تواند متفاوت باشد و بنابراین از آنجایی که تعداد جلسات برای فیزیوتراپی مشخص نیست، بنابراین هزینه دقیقی نیز نمی‌توان برای آن تعیین کرد. ما در هوم‌کا در نظر داریم که خدماتی که به بیماران خود ارائه می‌دهیم را با هزینه معقول و پایین‌تر از سایر فیزیوتراپیست‌ها انجام دهیم. اما طبیعی است که هزینه فیزیوتراپی پا در منزل نسبت به زمانی که بیمار به مطب مراجعه می‌کند مقداری بالاتر باشد. برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر نیز می‌توانید با ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

کلام آخر درباره فیزیوتراپی پا در منزل

فیزیوتراپی پا دارای ساختارهای مختلف درمانی است که در این مقاله به بررسی بخشی از آن‌ها پرداختیم. از آن‌جایی که آسیب‌های ایجاد شده برای پا در هر فردی می‌تواند متفاوت باشد، بنابراین، فیزیوتراپی آن نیز متفاوت خواهد بود. امروزه به علت وجود بیماری در جوامع و مخصوصا محیط‌های درمانی نیز، بیمار ترجیح می‌دهد که فیزیوتراپی پا را در منزل انجام دهد تا از آسیب‌های بیرون در امان بماند. در صورتی که برای درمان درد در نواحی مختلف پای خود احساس نیاز به یک فیزیوتراپ داشتید، کافی است تا با مشاورین ما در هومکا تماس برقرار کرده و فیزیوتراپ مورد نظر خود را رزرو کنید.

ثبت رایگان درخواست فیزیوتراپی در منزل

دسترسی سریع

درخواست خدمت

کافیست فرم را پر کنید و دکمه "ثبت نهایی درخواست" را بزنید. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.
جزئیات درخواست
شهر*
شهر موردنظرت رو انتخاب کن
نوع خدمت*
خدمت موردنظرت رو انتخاب کن
اطلاعات درخواست
فایل ضمیمه
محاسبه هزینه
هزینه خدمت
۰ تومان
هزینه خدمات در محل
- تومان
مالیات بر ارزش افزوده
۰ تومان
هزینه مشاوره و تجویز نسخه
تومان
هزینه تفسیر آزمایش
تومان
تخفیف
۰ ۰ تومان
مجموع هزینه‌ها
۰ تومان
اطلاعات تماس
کد تخفیف:
discount-icon
بررسی

کد معرف:
discount-icon
بررسی

سوالات متداول

آیا فیزیوتراپی در درمان اختلالات اسکلتی مادرزادی موثر است؟
برخی از اختلالات مادرزادی مانند پا پرانتزی با استفاده از تکنیک‌های فیزیوتراپی درمان می‌شوند.
هدف فیزیوتراپی پا چیست؟
در ابتدا سعی می‌شود درد پا درمان شود. پس از آن به تقویت عضلات پا، حفظ دامنه حرکتی و جلوگیری از عود بیماری توجه خواهد شد.
آیا فیزیوتراپی بانوان در منزل انجام می‌شود؟‌
بله. بسیاری از خدمات درمانی در منزل مانند فیزیوتراپی و تزریقات توسط متخصصان خانم به مخاطبان ارائه می‌شود.
آیا فیزیوتراپی برای کودکان نیز تجویز می‌شود؟
بله. استفاده از تکنیک‌های فیزیوتراپی محدودیت سنی ندارد.
آیا پس از بهبودی لازم است تمرینات فیزیوتراپی ادامه داشته باشد؟
یکی از اهداف تمرینات فیزیوتراپی جلوگیری از عود بیماری است. بنابراین شاید لازم باشد تمرینات فیزیوتراپی را به عنوان بخشی از برنامه ورزشی خود ادامه دهید. در این رابطه با کارشناسان هوم‌کا تماس بگیرید.

پرسش و پاسخ با پزشک

Loading...
Loading...
دوست دارید درباره فاکتور CBC بیشتر بدانید؟
برای دریافت فایل راهنما، کافیست اطلاعات زیر را وارد نمایید.
request
دانلود فایل