نوار قلب در منزل
نوار قلب در منزل
خانه
خدمات
نوار قلب در منزل

نوار قلب در منزل

ثبت رایگان درخواست

خدمت خود را انتخاب کنید

همه قیمت‌ها در هومکا شفاف و مشخص هستند.

فرآیند ثبت درخواست

registeration-step-1 circle-icon
1
ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
registeration-step-2 circle-icon
2
کارشناسان هومکا با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی، درخواست شما نهایی می‌شود.
registeration-step-4 circle-icon
4
پرستار در محل حاضر شده و خدمت مورد نظر را انجام می‌دهد.
1
registeration-step-1 circle-icon
فرم رو کامل می‌کنی و روی ثبت درخواست کلیک می‌کنی.
2
registeration-step-2 circle-icon
کارشناسان ما باهات تماس میگیرن و درخواست رو نهایی میکنن
4
registeration-step-4 circle-icon
پرستار در محل حاضر شده و خدمت مورد نظر را انجام می‌دهد.
نوار قلب در منزل
چقدر به سلامتی خود اهمیت می‌دهید؟ آیا قلب شما مانند ساعت کار می‌کند یا جزو کسانی هستید که باید به یاری این تلنبه خونی بشتابید. چه رازی در پشت خطوط مواج نوار قلب وجود دارد؟ آیا این روزها که کارهای اینترنتی بسیار باب شده است، این امکان را داریم که نوار قلب در منزل بگیریم؟

گرفتن نوار قلب در علم پزشکی، عملی پرکاربرد است که برای سنجش نحوه‌ی عملکرد قلب صورت می‎گیرد. معمولا برای افرادی که دچار تپش قلب، مشکلات حاد قلبی مانند سکته‎ی قلبی و درد در قلب شده باشند، توصیه می‎شود تا از طریق گرفتن نوار قلب، تصویر واضح تری را برای انجام معاینه و معالجه به پزشک ارائه دهند. در این مقاله میخواهیم در مورد نوار قلب در منزل، و نحوه‎ی گرفتن نوار قلب در خانه توسط هومکا، توضیحاتی را ارائه دهیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، تا انتهای مقاله با ما همراه شوید.

 

نوار قلب در خانه

نوار قلب یا همان ای سی جی، کشیده شدن نوعی نمودار بر روی کاغذ توسط دستگاه نوار قلب است که پتانسیل های تولید شده‎ی قلب را نمایش می‎دهد. پزشک متخصص قلب، معمولا برای اینکه بهتر بتواند عملکرد قلبی فرد را بررسی کند، درخواست برگه‎ی نوار قلب را از وی خواهد کرد. آنچه که در این جا اهمیت دارد این است که بتوانیم درخواست پزشک متخصص قلب خود را در منزل برآورده کرده و نوار قلب را نیز در خانه بگیریم. موسسه‎ی هومکا استارت آپی است که زمینه این اقدام را نیز در منزل برای بیمارانی که توانایی بیرون آمدن از منزل را نداشته و یا در شرایط موجود، تصمیم به ماندن در خانه دارند، را فراهم کرده است.

نوار قلب در منزل

 

نحوه‎ انجام تست نوار قلب در منزل

همانطور که میدانید، گرفتن نوار قلب اقدامی است که برای انجام تست های اولیه، جهت بررسی نحوه‎ی عملکرد قلب در درد های قلبی و سکته‎ی قلبی صورت می‎گیرد. نحوه‎ی انجام تست نوار قلب در منزل به این صورت است که دستگاه الکتروکاردیوگراف به منزل فرد برده شده و امواج الکتریکی را که توسط قلب منتشر می‎شود را، روی صفحه ی شطرنجی ترسیم کرده و به نمایش می‎گذارد. برای دریافت سیگنال های قلب در این دستگاه نیز، پس از متصل شدن الکترودهای فلزی به قفسه‎ی سینه، و سایر اندام ها، اطلاعات ارزشمندی در مورد عملکرد قلب در اختیار پزشک قرار میگیرد. الکترود هایی که به قفسه‎ی سینه، بازو و پای بیمار متصل می‎شوند، هیچگونه عوارض جانبی برای بیمار نداشته و به تعداد ۱۲ الی ۱۵ عدد است که به وسیله‎ی سیم به دستگار تست نوار قلب متصل شده اند.

 

مراحل آماده شدن بیمار برای انجام تست نوار قلب در منزل

۱. اتاقی را که برای انجام تست در منزل در نظر میگیرید، بابد دارای نور مناسب باشد.

۲. در اتاق تخت مناسبی را قرار داده و برای انجام تست نوار قلب روی آن آماده کنید.

۳. توجه کنید که تا قبل از انجام تست، فعالیت فیزیکی سنگینی را انجام ندهید تا ضربان قلبی شما را تحت تاثیر قرار ندهد.

۴. اطرافیان بیمار لازم است که محیطی آرامش بخش و دور از استرس را برای وی فراهم کنند.

۵. قبل از حضور پزشک در منزل نیز، نباید غذای سنگینی مصرف کنید.

۶. در آقایان، تراشیدن موی سینه ضروری است.

۷. با حضور پزشک، به آرامی روی تخت دراز کشیده و برای متصل کردن الکترود های فلزی با وی همکاری های لازم را انجام دهید.

 

مزایای انجام نوار قلب در منزل

برای اینکه چرایی انجام تست نوار قلب در منزل را برایتان بیان کنیم، در مورد مزایای انجام نوار قلب در خانه توضیحاتی را به شما ارائه خواهیم کرد. در ادامه برای پاسخ به این سوال که چرا باید نوار قلب را در منزل انجام داد، با ما همراه شوید.

✔ نبود استرس و ناآرامی در محیط داخل خانه
فردی که برای انجام تست نوار قلب آماده می‎شود، نباید هیچگونه استرس و ناآرامی در وی وجود داشته باشد تا نتیجه‎ی تست به درستی و در شرایطی دریافت شوذ که فرد در حالت عادی روزمره در آن شرایط قرار دارد. انجام تست در منزل، میتواند محیط آرامش بخش تری برای فرد فراهم کند تا اینکه بخواهد در مراکز درمانی تست را انجام دهد.

✔ کاهش زحمت و هزینه‌‎ی رفت و آمد به بیمارستان
رفتن به مراکز درمانی و بیمارستان، برای بیمار و خانواده‎ی وی موجب زحمت و دردسر خواهد شد و تا رسیدن به بیمارستان ممکن است به قلب بیمار استرس زیادی وارد شود. علاوه بر آن، انجام تست در خانه، هزینه‎های رفت و آمد به مراکز درمانی را نیز صفر خواهد کرد.

✔ صرفه جویی در وقت انجام معاینه و تست
حضور در بیمارستان، با در نظر گرفتن مسیر رفت و آمد و شلوغی های ما بین منزل و مرکز درمانی، و در کنار آن، صفوف طولانی انتظار، وقت زیادی را از شما تلف خواهد کرد که انجام نوار قلب در منزل، اینگونه اتلاف وقت ها را نخواهد داشت.

✔ عدم نیاز به رزرو نوبت
چنانچه در مراکز درمانی بیمار نوبت را از قبل رزرو نکرده باشد، موظف است تا در فرصت دیگر و با تعیین وقت قبلی به پزشک مراجعه کند. انجام نوار قلب در منزل، نیاز به دریافت نوبت قبل از انجام نداشته و بیمار در هر زمان که اراده کند، میتواند معاینات قلبی خود را در خانه انجام داده و نتیجه را همانجا دریافت کند.

✔ تشخیص زودهنگام بیماری‎های قلبی
اگر چنانچه ناهنجاری‎هایی در عملکرد قلب خود مشاهده کردید، با انجام تست نوار قلب در منزل، می‎توانید بیماری های قلبی خود را پیش از حادتر شدن تشخیص داده و برای درمان اقدام کنید.

✔ امکان حضور سایر اعضای خانواده در کنار بیمار
انجام تست نوار قلب در منزل، با حضور یکی از اعضای نزدیک در خانواده می‎تواند صورت بگیرد و بودن سایر اعضای خانواده در کنار بیمار موحب می‌شود تا بیمار و خانواده‎ی وی، به توصیه‎هایی که از طرف پزشک گفته می‎شود، دقیق تر عمل کنند.

✔ کاهش حملات قلبی در بیماران
خدماتی که توسط هوم‎کا در منزل بیماران قلبی ارائه می‎شود، مختص کلان‎شهرهای تهران و کرج است. افرادی که در این شهرها زندگی می‎کنند، به خوبی از وضعیت ترافیک جاده‎ای در آن‎ها باخبر هستند. بیمارانی که دچار عارضه‎ی قلبی شده اند، با افتادن در اینگونه ترافیک ها و تاخیر در رسیدن به مراکز درمانی، ممکن است دچار حملات قلبی غیر قابل جبرانی شوند که امکان درمان برای آن ها وجود نداشته باشد. اما مزیت حضور پزشک قلب برای انجام تست نوار قلب در منزل این است که فرد می‎تواند سلامت قلب خود را تا رسیدن پزشک به منزل وی، حفظ کرده و به دور از هر گونه شلوغی، تست نوار قلب خود را در منزل انجام دهد.

نوار قلب در منزل

 

تست نوار قلب در منزل توسط خانم

طبیعی است که بسیاری از بانوانی که بخواهند تست نوار قلب در خانه را انجام دهند، ترجیح میدهند که این تست توسط خانم در منزل صورت بگیرد. هوم‎کا با در نظر گرفتن نیاز افراد در جامعه، این امکان را فراهم کرده تا کسانی که می‎خواهند تست نوار قلب توسط خانم برایشان انجام شود، امکان دریافت خدمات در منزل را داشته باشند. برای اطلاع از نحوه‎ی انجام تست و ساعت انجام آن در منزل توسط خانم، کافی است تا با هومکا تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

 

چه زمانی لازم است تست نوار قلب در منزل صورت بگیرد؟

نوار قلب و انجام تست آن، برای بررسی وضعیت کلی عملکرد قلب در موقعیت های مختلف، دارای کاربرد بسیاری است، اما آنچه که در این جا اهمیت می‎یاد، انجام به موقع این تست می‎باشد. معمولا به بیمارانی که بخواهند عمل قلب باز را انجام دهند، توصیه‎ میشود قبل از انجام آن، برای اینکه نحوه‎ی عملکرد دارویی را بر روی قلب بیمار تشخیص دهند، تست نوار قلب را انجام دهد. از سویی دیگر، بیماری‎هایی که نیاز به انجام تست نوار قلب در منزل دارند، شامل موارد زیر نیز می‎شود.

✔ در بیماری‎های ریوی برای تشخیص نحوه‎ی عملکرد ریه‎های فرد در نفس کشیدن بیمار، فرد توصیه به انجام تست نوار قلب میشود.

✔ در سکته های مغزی، اولین کاری که صورت می‎گیرد، گرفتن تست نوار قلب از بیمار است.

✔ در برخی مسمومیت های دارویی، برای اینکه از آسیب نرساندن دارو به سایر قسمت های بدن همچون قلب مطمئن شوند، از فرد مسموم، تست نوار قلب می‎گیرند.

✔ برای نشان دادن تنگ یا مسموم شدن سرخرگ‎های کرونر نیز تست نوار قلب به کمک پزشک متخصص می‎آید.

✔ هنگام افزایش فشار خون، برای بررسی فشار آمده به قلب بیمار، تست نوار قلب از وی گرفته می‎شود.

✔ زمانی که تپش قلب شدید در بیمار وجود داشته باشد، برای سنجش میزان تپش قلب وی، از نوار قلب کمک گرفته می‎شود.

✔ در صورتی که بیمار نتواند به راحتی نفس کشیده و هنگام دم و بازدم احساس درد در قلب خود داشته باشد، لازم است تست نوار قلب را انجام دهد.

✔ درد در ناحیه‎ی قفسه‎ی سینه و قلب نیز، از مواردی است که بیمار برای مطلع شدن از وضعیت قلبی خود، باید تست نوار قلب را انجام دهد.

✔ علاوه بر تمام مواردی که گفته شد، بسیاری از پزشکان متخصص قلب و عروق، قبل از انجام هرگونه معاینه‎ای، خواستار ارائه‎ی نتیجه‎ی تست نوار قلب را از بیمار می‎شوند.

 

هزینه تست نوار قلب در منزل

تعرفه‎ای که برای انجام تست نوار قلب در منزل بیمار در نظر گرفته شده برای همه‎ی افراد یکسان است. اما آنچه که موجب تغییرات جزئی در هزینه‎ی دریافتی خواهد شد، فاصله‎ی منزل بیمار تا مرکز درمانی و محل پزشک مورد نظر است. علاوه بر آن، تعداد جلساتی که پزشک در دوره‎های مختلف درمانی، از بیمار، تست نوار قلب خواهد گرفت نیز در تعرفه‎ی دریافتی هزینه‎ها تاثیر مستقیمی دارد. چنانچه شما نیز تصمیم به انجام تست نوار قلب در منزل داشته باشید، کافی است تا با مشاورین ما در هومکا تماس گرفته و پاسخ تمام سوالات مورد نیاز خود در این زمینه را دریافت کنید.

نوار قلب در منزل

 

تفاوت اکوی قلب و نوار قلب در چیست؟

بسیاری از افراد ممکن است قبل از اینکه هر کدام از این دو تست را انجام داده باشند، در مورد نحوه‎ی انجام هر تست، کاربرد و تفاوت نوار قلب و اکو اطلاعات دقیقی نداشته باشند. در این قسمت می‎خواهیم به بیان تفاوت های این دو تست پرداخته و کاربرد هر کدام را نیز بیان کنیم.
همانطور که مطلع هستید، هنگام گرفتن تست نوار قلب، الکترود هایی به قفسه‎‌ی سینه، پا و بازوی بیمار متصل می‌‎شود که به وسیله‎‌ی سیم هایی به دستگاه تست نوار قلب متصل هستند. در نوار قلب، فعالیت‌های فیزیکی و الکتریکی قلب را ثبت می‎‌کنند و بر روی صفحه‌ای، نحوه‌‎ی ضربان قلب بیمار نمایش داده می‎‌شود. در انجام تست اکوی قلب، به وسیله‎‌ی پروب و با استفاده از ژل، پروب بر روی قفسه‎‌ی سینه بیمار حرکت داده شده و تصاویر زنده‌‎ای را از عملکرد قلب، دریچه‎‌های موجود در قلب، سرخرگ‌ها و دیواره‎‌های قلبی نشان می‎‌دهد.
نتیجه‎‌ای که از تست نوار قلب می‎توان دریافت کرد، برای مشخص شدن عملکرد کلی قلب، میزان تاثیر داروهای مختلف بر روی قلب و شرایط قلب، در قبل و بعد از عمل جراحی قابل استفاده است. اما در اکوی قلبی، نتیجه ای که به دست پزشک میرسد، نقص‎های قلبی، مشکلات دریچه‎ای، اندازه‎ی قلب، ماهیچه‎‌های قلبی آسیب دیده، و قدرت پمپاژ کردن قلب می‎باشد.

 

علایم نشان دهنده وجود مشکلات قلبی در فرد

برای اینکه بدانید، نیازمند انجام تست نوار قلب در منزل هستید یا خیر، باید به علایمی که نشان دهنده‎ی وجود مشکل قلبی در بدن شماست توجه کرده باشید. در ادامه به بیان مواردی خواهیم پرداخت که نشان از وجود مشکل قلبی در افراد است و با مشاهده‎ی آن، انجام تست نوار قلب و اکوی قلبی برای بیمار توصیه می‎شود.

✔ سرگیجه و تار شدن دید در افراد
در ابتدا باید بگوییم که هر گونه سرگیجه‎ای در فرد، نشان از مشکل قلبی نمی‎تواند باشد. بلکه سرگیجه ای که بر اساس ضربان شدید قلب رخ داده باشد، نشان دهنده‎ی وجود مشکل در قلب فرد خواهد بود. شدت سرگیجه ممکن است تا حدی پیش برود که موجب تاری دید و عرق کردن بیمار نیز بشود.

✔ تنگی نفس
ممکن است این مورد را شنیده باشید که فردی در خواب دچار حمله‎ی قلبی شده است. موضوع این است، هنگامی که بیمار دارای تنگی نفس باشد، در صورتی که برای مداوای آن و پیشگیری از شدید تر شدن بیماری اقدام نکند، ممکن است در حین خواب حالت تنگی نفس در وی شدید تر شده و موجب ایجاد حملات قلبی برای بدن شود. تنکی نفس در حالت خوابیده موجب ایجاد صدای خر و پف در فرد نیز می‎شود.

✔ خستگی زودرس فرد
تشخیص این مورد در بدن زودتر از سایر موارد می‎تواند صورت بگیرد. هر فردی در طول روز فعالیت های روتینی را انجام می‎دهد که بدون توجه به نحوه‎ی نفس کشیدن، تمامی کارهای خود را پشت سر می‎گذارد. اما وقتی میرسد که متوجه می‎شوید، فعالیت هایی مانند بالا رفتن از پله ها، پیاده روی، ورزش کردن و سایر کارهای مشابه، انرژی مضاعف تری نسبت به گذشته از شما صرف میکند و اگر در گذشته یا ۳۰ دقیقه ورزش کردن خسته می‎شدید، اکنون با ۱۵ دقیقه ورزش خستگی زودرس شما فرا می‎رسد و به عبارتی نای ادامه دادن ورزش را ندارید. در این شرایط، بالا رفتن از پله ها نیز شما را دوچندان خسته کرده و فرد را به نفس نفس زدن خواهد انداخت.

✔ احساس درد در قفسه‎‌ی سینه در بازه‌‎های زمانی متوالی
گاهی ممکن است قلب شما در هنگام فعالیت سنگین درد کند و به اصطلاح تیر بکشد که در عرض چند ثانیه نیز رفع بشود که مشکل ساز و نگران کننده نخواهد بود. اما این مورد با مواردی که در آن، فرد در قفسه‎ی سینه‎ی خود احساس درد شدیدی را داشته باشد کاملا متفاوت است. دردی که در دوره‎های متوالی به سراغ فرد می‎آید و با گذشت زمان و مداوا نکردن، فاصله‎ی زمانی احساس درد در فرد کمتر می‎شود، در واقع درد حاصل از تنگ شدن سرخرگ قلب می‎باشد. با شدید تر شدن این درد در بدن، احساس درد به پشت جناق سینه و در برخی موارد به دست چپ فرد نیز انتقال می‎یابد. در صورت بی توجهی به این نوع درد در افراد، سرخرگ ها رفته رفته تنگ تر شده و انتقال خون کمتری به قلب صورت خواهد گرفت. در نتیجه نیز با قطع شدن خون رسانی به قلب، فرد دچار سکته‎‌ی قلبی خواهد شد.

 

نتیجه دریافتی از تست نوار قلب در منزل

در تمام مقاله به موضوعاتی از قبیل محوه‎ی انجام تست نوار قلب در منزل، مزیت‌‎های انجام این تست و علایم مشکلات قلبی اشاره کردیم تا به این نقطه برسیم که پزشکان متخصص قلب و عروق، چه نتایج مهمی را می‌‎توانند از صفحه‏‎‌ی شطرنجی نوار قلب بیمار خود دریافت کنند.

✔ نتیجه‎‌ی نوار قلب، میتواند نشان دهنده‌‎ی شواهدی مبنی بر اختلالات الکترولیتی در بدن باشد.

✔ برگه‎‌ی تست نوار قلب، می‎‌تواند نواحی از قلب را که خون رسانی کافی ندارند را به پزشک نشان دهد.

✔ پزشک می‎‌تواند با شواهدی که از نوار قلب مشاهده می‎کند، حملات قلبی را که در گذشته برای بیمار رخ داده است را تشخیص دهد.

✔ تعداد ضربان قلب در دقیقه و الگوی ضربان قلب با تست نوار قلب قابل تشحیص بوده و در صورت نامنظم بودن، مداوا خواهد شد.

✔ ضخیم شدن عضلات دیواره‎ی قلب با تست نوار قلب قابل تشخیص است که می‌تواند بر اثر افزایش فشار خون یا سایر موارد در بدن باشد.

✔ تشخیص انواع نارسایی‌های قلبی و ارجاع بیمار در صورت نیاز به انجام تست اکو، پس از دریافت نتیجه‎‌‌ی تست نوار قلب صورت می‎‌گیرد.

نوار قلب در منزل

 

سخن آخر درباره نوار قلب در منزل

هومکا استارت آپی است که با هدف ارائه‎ی خدمات درمانی مختلف در منزل بیمار در کلانشهرهای تهران و کرج راه اندازی شده است. هدف ما در این مرکز، ارائه‎ی تمام خدمات درمانی برای افرادی است که ماندن در خانه و دریافت خدمات درمانی در منزل خود را به رفتن به مراکز درمانی ترجیح می‌‎دهند. هومکا نیز برای رفاه حال هموطنان خود، سعی میکند خدمات با کیفیت را با هزینه‎ی معقول به بیماران ارائه دهد تا بتواند رضایت آن ها را جلب کند. در ادامه در صورتی که درباره‌ی نحوه‌ی دریافت خدمات درمانی در منزل، همچون تست نوار قلب در خانه، پرسشی داشتید، کافی است تا با ما تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

دسترسی سریع

درخواست خدمت

کافیست فرم را پر کنید و دکمه "ثبت نهایی درخواست" را بزنید. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.
جزئیات درخواست
شهر*
شهر موردنظرت رو انتخاب کن
نوع خدمت*
خدمت موردنظرت رو انتخاب کن
اطلاعات درخواست
فایل ضمیمه
محاسبه هزینه
هزینه خدمت
۰ تومان
هزینه خدمات در محل
- تومان
مالیات بر ارزش افزوده
۰ تومان
هزینه مشاوره و تجویز نسخه
تومان
هزینه تفسیر آزمایش
تومان
تخفیف
۰ ۰ تومان
مجموع هزینه‌ها
۰ تومان
اطلاعات تماس
کد تخفیف:
discount-icon
بررسی

کد معرف:
discount-icon
بررسی

سوالات متداول

تفاوت اکوی قلب و نوار قلب چیست؟
هنگام گرفتن تست نوار قلب، الکترود هایی به قفسه‌‎ی سینه، پا و بازوی بیمار متصل می‌‎شود که به وسیله‎‌ی سیم هایی به دستگاه تست نوار قلب متصل هستند. در نوار قلب، فعالیت‌های فیزیکی و الکتریکی قلب ثبت شده و بر روی صفحه‌ای، نحوه‎‌ی ضربان قلب بیمار نمایش داده می‎‌شود. در انجام تست اکوی قلب، پروب با استفاده از ژل، بر روی قفسه‎ ی سینه بیمار حرکت داده شده و تصاویر زنده‎‌ایی از عملکرد قلب، دریچه‎‌ها، سرخرگ‌ها و دیواره‌‎های قلبی نشان داده می‌شود.
نوار قلب چه مشکلاتی را نشان می دهد؟
✔ تشخیص اختلالات الکترولیتی در بدن. ✔ نشان دادن نواحی از قلب را که خون رسانی کافی ندارند. ✔ تشخیص حملات قلبی که در گذشته برای بیمار رخ داده است. ✔ بررسی تعداد ضربان قلب در دقیقه و الگوی ضربان قلب. ✔تشخیص ضخیم شدن عضلات دیواره‎‌ی قلب. ✔ تشخیص انواع نارسایی های قلبی و ارجاع بیمار در صورت نیاز به انجام تست اکو.
علایم نشان دهنده وجود مشکلات قلبی چیست؟
سرگریجه و تار شدن دید تنگی نفس خستگی زودرس احساس درد در قفسه‎‌ی سینه در بازه‌‎های زمانی متوالی
آیا هر دردی در قفسه سینه را می‌توان به ناراحتی‌های قلبی نسبت داد؟
خیر. دردهای قفسه سینه می‌توانند ناشی از مشکلات سیستم تنفسی نیز باشند.
چگونه می‌توان از خدمات مراقبتی، آزمایشگاهی و درمانی هومکا استفاده کرد؟
کافی است با شماره ۰۲۱۶۷۳۷۱ تماس بگیرید یا به سایت هومکا مراجعه کرده و بر روی دکمه ثبت رایگان درخواست کلیک کنید.

پرسش و پاسخ با پزشک

Loading...
Loading...